Flotte bærumsresultater og seier i Z-Tour

Postet av Bærum Rideklubb den 8. Apr 2016

Våre fem bærumsryttere Lisa, Mille, Marie, Cornelia og Siril har representert de norske fargene gjennom de to første bolkene av populære Z-Tour i Belgia med stor suksess.

Samtlige av våre bærumsryttere stod for flotte prestasjoner, og signaliserte alle at de kan bli å regne med på sprangarenaer i inn- og utland, også denne sesongen. Forholdene som ventet våre utøvere på Zangersheide var som vanlig topp, og hestene viste med all tydelighet at de stortrivdes med igjen å kunne galoppere og hoppe ute.

Første "helg" i årets Z-Tour gikk fra mandag til onsdag forrige uke, andre helg fant sted fra fredag til søndag, og tredje og avsluttende helg avsluttes nå på søndag. Som vanlig foregikk konkurransene ved det verdensberømte stutteriet nordøst i Belgia på tre parallelle arenaer samtidig, og sammen med våre fem våre bærumsryttere var også en rekke øvrige norske ryttere til start.

Lisa Ulven klinket blant annet til med en flott andreplass i CSI2* 1,35 m med Mid Summer Nights Dream allerede andre dag av konkurransen den første helgen og en tidendeplass i 1,40 m på onsdag. Andre helg viste de to på ny form, og hoppet inn til 21. plass i CSI3* 1,40 m på fredag, og fulgte deretter opp med en knallsterk femteplass i 1,40 m påfølgende dag. Samme lørdag stod Lisa og Didi de Goedereede for et meget respektabelt resultat i 1,45 m, der de etter en feilfri runde ble første uplasserte ekvipasje, og også Carlie 3 ser ut til å være fint i rute.

Mille Marie Bjerke årsdebuterte på Zangersheide med en sterk tredjeplass i CSI3* 1,35 m bak tøylene på Udokus den andre helgen, og viste til gangs også at formen er inne på 8 år gamle Cherry Ann. I lørdagens CSI3* 1,35 m gikk de to nemlig helt til topps i et startfelt på 97, og der svært mange sterke navn var å finne på listene. Mille velger for øvrig også å ri under Z-Tour denne avslutningshelgen, der klassene kan streames live, og resultatene blir kontinuerlig oppdatert.

Marie Longem, som til vanlig har hestene sine stallet opp og trener i Belgia under topprytter Greogry Wathelet, viste på sin side også at hun trivdes under Z-Tour og i sterke, internasjonale startfelt. Hun red kun andre helg, og hoppet blant annet inn til 17. plass med Benito i CSI3* 1,40 m allerede på fredag. En vårsprek Algorhythem viste også med all tydelighet ar han blir å regne med fremover i utendørssesongen. Neste oppgaver venter i Drammen Spring Tour.

Z-Tour veteran Cornelia Emilie Kasin kan også se tilbake på et vellykket stevne med start de to første helgene. Simply Cruise var blant annet var plassert som nummer 5 i CSI2* 1,30 m og nummer 6 i 1,35 m, og nykommeren Erina hoppet inn til niendeplass i CSI1* 1,20 m og kapret deretter en sjetteplass innenfor samme klassenivå påfølgende dag. Førstnevnte hest var blant annet også ut i en av karrierens første 1,40 m-klasser og hoppet godt, mens sistnevnte debuterte med solid innsats i 1,30 m.

Siril Sønsteby kan på sin side også virkelig se tilbake på vellykkede dager på Zangersheide, og tar også med seg pågående avslutningshelg. Det kan bli riktig spennende! På lørdag andre helg leverte hun strålende, og var ikke snauere enn at hun ble plassert i 1,40 m som nummer 9 etter feilfri omhopping. Prikken over i'en kom med en sterk andreplass i U-25-rytternes lille tur 1,30 m, også dette med lille, godthoppende Chivu. Bak tøylene på Giga Star de Tiji stod Siril også for fine runder.

Arrangørens hjemmeside med resultater:


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.