Bærum Rideklubb ble stiftet 26. januar 1968.


Majoriteten av klubbens medlemmer har sprang eller dressur som sin gren. Vi har et godt støtteapparat for satsende ryttere, og vi arrangerer jevnlig ridestevner i begge grener. I tillegg har vi et bredt utvalg av aktiviteter som styrker og bygger samhold i klubben. Vi har sosiale aktiviteter for barn og unge i alle aldere, både med og uten hest, og vi driver aktivt med kunnskapsformidling til våre klubbmedlemmer gjennom våre kurs og arrangementer.


Bærum Rideklubb har i dag over 440 medlemmer fordelt på alle nivåer og med ulike mål for "hestelivet "sitt . Vi ønsker å være en klubb for alle, og vi jobber aktivt med rekruttering til sporten.

Bærum Rideklubb har et styre bestående av medlemmer som har ulike ansvarsområder innen klubbdrift. I tillegg har vi en sportskomite, som har ansvar for stevnegjennomføring, arrangementer og markedsføring av klubben. Er du interessert i å være med i komiteen, eller vite litt mer om hva vi gjør? Sportskomiteen er åpen for alle som har lyst til å bidra til å gjøre klubben vår enda bedre. Send oss en epost brkarrangement@gmail.com eller bruk kontaktskjema på hjemmesiden. 


Bærum Rideklubb driver ikke rideskole selv, men samarbeider med rideskolene på 
Østern Brug Ridesenter, Stall Tandberg og Stall Eide

Bærum Rideklubb er en del av Oslo Akershus Rytterkrets. Kretsen er bindeleddet mellom klubbene og Rytterforbundet. Oslo Akershus Rytterkrets er Norges største Rytterkrets med over 7000 ryttere.

Følg gjerne kretsenpå Facebook.