Bærum Rideklubb støtter Arendal og Grimstad Rideklubb

Postet av Bærum Rideklubb den 13. Feb 2024

Bærum Rideklubb tar oppfordringen fra Sandnes og Jæren Rideklubb og støtter Arendal og Grimstad Rideklubb (AGR) med 50 kr per medlem. Med våre 446 medlemmer overfører vi 22 300 kr.
Som en følge av salmonellautbruddet før jul, har klubben måttet stenge ned all sin aktivitet. AGR driver rideskole og er en meget viktig stevnearrangør for sporten. I tillegg har de gitt et tilbud til mennesker med rusutfordringer gjennom «Idretten skaper sjanser». Bærum Rideklubb oppmuntrer andre rideklubber å støtte opp om AGR i en vanskelig tid.

Foto er tatt av @mangschou73 og viser Bærum Rideklubbs Frank Helk som banebygger på et AGR stevne.

Stevnesesongen er i gang!

Postet av Bærum Rideklubb den 8. Feb 2024

I helgen åpnet Bærum Rideklubb stevnesesongen og arrangerte dressurstevne på Østern Brug. Klassespennet omfavnet alle nivåer, fra LC til Intermediaire FEI. Det var to dommere slik at flere av klassene ville være kvalifiserende. Det var mange flotte ekvipasjer å beundre og mye god ridning å se. I kafeen satt praten løst og det bugnet med mat og kaker. Resultater finner du på nryfstevne.no.

Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på stevnet - og klassetilbudet og håper vinterstevne på Østern kan bli en tradisjon.

Tusen takk til alle som hjalp til!

Klubbkveld med Kjell Myhre

Postet av Bærum Rideklubb den 7. Feb 2024

Uansett hvilket nivå du rir på, eller hvilken gren du velger, er det de samme grunnprinsippene som gjelder
Bærum Rideklubb inviterer medlemmer til en kveld med Kjell Myhre, der han tar oss gjennom treningsskalaen og bruker testrytter til å forklare grunnridningens prinsipper.

Kjell Myhre Kjell Myhre har autorisasjon som Dressurdommer 4, FEI Dressage judge 4* og FEI Para Dressage judge 5*. I tillegg er han kurslærer for dressurdommere og rir dressur på høyt nivå. Kjell har sagt ja til å holde kurs om treningsskalen for hest. Kurset er for alle klubbens medlemmer, både sprang-, hobbyrideskole-, og dressurryttere.

Datoen for arrangementet er torsdag 14. mars 2024 kl 19-21. Meld deg på via lenken: https://isonen.no/event/cloif644000obb901bbgi1mfj/

Årsmøte 2024

Postet av Bærum Rideklubb den 5. Feb 2024

Kjære medlemmer av Bærum Rideklubb,

Årets Årsmøte vil bli avholdt tirsdag 05. mars 2024 kl 1900 på Teams. Årsmøtet er idrettslagets høyeste myndighet, og skal avholdes hvert år innen utgangen av mars. Årsmøtet legger grunnlaget for klubbens virksomhet, og det er viktig at medlemmene møter opp. Det vil også bli valgt nye styremedlemmer. Vervene som er på valg er: Klubbleder, sprangansvarlig, vara- og ungdomsrepresentanter. Ønsker du en rolle i styret, eller vil du høre mer om vervene, så ta kontakt med valgkomiteen ved Elisabeth Sandnes på telefon 40874128.

Det er anledning for medlemmer å melde inn saker til Årsmøtet. Saker som skal behandles på Årsmøte må sendes inn minst to uker i forkant, til baerumrideklubb@gmail.com.

Dokumenter til Årsmøtet vil publiseres på nettsiden innen 27. februar.

Meld deg på Årsmøte med teamslenken:

https://events.teams.microsoft.com/event/50a02a70-6ad7-4451-88a7-ff7765008988@242de9d6-b095-44e0-afc8-4d01c12d9d62ÅRSMØTE 2024

🐴 Klubbkveld og Kick off hos Bærum Rideklubb! 🐴

Postet av Bærum Rideklubb den 31. Jan 2024

Vi hadde en fantastisk samling på Øvrevoll Galoppbane tirsdag 29/1! Sprangutvalget arrangerte en spennende Kick off for våre sprangryttere, der vi diskuterte stevnekalender, egne stevner og laguttak. Dette var bare begynnelsen på en kveld fylt med inspirasjon og informasjon.

Alice Bjerke holdt et engasjerende innlegg om mentaltrening og hvordan det kan hjelpe oss alle til å bli bedre ryttere. Morten Aasen ga oss et unikt innblikk i historien til Oslo Horseshow og hva som kreves for å arrangere et så stort arrangement. Vi ble virkelig inspirert av deres erfaringer og kunnskap!

I tillegg delte vi spennende planer og ambisjoner for klubben vår, spesielt knyttet til utviklingen av Øvrevoll Galloppbane som en flerbruksarena for hest.

Selvfølgelig var det også tid for sosialt samvær og god mat! Vi koste oss med deilig pizza og brus, samtidig som vi hadde gode samtaler og knyttet nye relasjoner. Og ikke glem handleturen til Høymyr Hesteutstyr, som hadde noen fantastiske tilbud til alle deltakerne!

Vi ønsker å takke alle som deltok på klubbkvelden og Kick off. Dere gjorde kvelden spesiell og inspirerende! Vi håper å se enda flere medlemmer og foreldre på neste klubbkveld, og vi ønsker også å oppfordre flere til å engasjere seg som frivillige i våre aktiviteter. Sammen kan vi skape et sterkt fellesskap og en enda bedre klubb!

Møt andre ryttere, foreldre og støtteapparat, og bli med på en kveld fylt med kunnskap, engasjement og fellesskap. Vi gleder oss til å se dere alle igjen!

#BærumRideklubb #Klubbkveld #Kickoff #Sprangryttere #Felleskap #Inspirasjon #Hesteliv