Tusen takk til alle som hjalp til på stevnet i helgen

Postet av Bærum Rideklubb den 22. Apr 2024

Sprangutvalget i Bærum Rideklubb retter en stor takk til alle dere som bidro til at helgens stevne ble meget vellykket! Deres bidrag er helt uvurderlig for å kunne gjennomføre arrangementet på det nivået vi gjør. Vi gleder oss allerede til neste stevne, som blir 15.-16. juni. Har du lyst til å hjelpe til på stevnet? Ta kontakt med oss på DM på Instagram eller Facebook, eller send oss en epost brkarrangement@gmail.com. Vi har oppgaver for enhver smak. 

Foto: privat




Velfortjent heder og ære til to av klubbens ildsjeler

Postet av Bærum Rideklubb den 22. Apr 2024

I helgen fikk to av klubbens ildsjeler, Sille Kasin og Elly Joys Røang, en vel fjortjent offentlig hyllest av klubbens nestleder, Anders Brosveet, og overdommer, Carsten Sørlie. Sille Kasin har vært deltakende i det meste som har skjedd innen spranggrenen i klubben over flere tiår, og har innehatt stort sett alle roller på et sprangstevne. I tillegg har de aller fleste fått høre hennes silkemyke røst over høytaleranlegget på stevnene våre. Elly Joys Røang har vært klubblederen som har tatt klubben inn i fremtiden og laget gode forutsetninger for fremtidige styremedlemmer. I tillegg har hun stått for profesjonalisering av sekretariatet, og sørget for at flyten i stevnene til Bærum Rideklubb er så god som den er. Blomster og plakett ble overrakt og applausen var rungende, selv utendørs!    




Arbeidslister og oppmøteinformasjon for D-stevne 20.-21. april

Postet av Bærum Rideklubb den 19. Apr 2024

Da er det bare en dag igjen til det braker løs med årets første utestevne i sprang. 

Oppmøte for banebygging/nedrigging 

Fredag 19.04. er kl 1900

Lørdag 20.04. er etter klasse 5 (ca kl 1500)

Søndag 21.04 er etter klasse S7 (ca kl 1500)

Et stevne gjør seg ikke selv, og det er mange oppgaver som må utføres for at stevne skal gjennomføres på en trygg og effektiv måte. Her finner du lenke til arbeidslister for stevne. Husk at alle medlemmer får poeng for å stille opp. Disse registreres i sekretariatet. Minimum for å få poeng for banemannskap er at man står to klasser.  Vi har også vakter som kan utføres i forkant og etterkant av stevnet. Send epost til brkarrangement@gmail.com for mer informasjon. Har du spørsmål angående stevne kan du sende epost til brkstevne@gmail.com

Vi gleder oss til å se dere alle i helgen! 




POP UP bruktmarked på Østern Brug

Postet av Bærum Rideklubb den 17. Apr 2024

Har du hesteutstyr eller rideklær du ønsker å selge for en hyggelig pris?

Bærum Rideklubb arrangerer bruktmarked i forbindelse med sprangstevne 20.-21. april.

Markedet vil være åpent i stevnetidsrommet. 


Har du noe å selge? Slik gjør du: 

  1. Merk utstyret med pris og vippsnummer 
  2. Registrer deg og varene ved levering på pop up-området (lengst nede ved hengerparkering i enden av arenaen)
  3. Du vippses om varen selges i løpet av dagen. Varer som ikke blir solgt, må hentes ved stevneslutt lørdag og søndag. 

Så ta frem ting som andre kan få glede av!

Finner du noe du ønsker å kjøpe? Slik gjør du:

  1. Finn en vare
  2. Send vippsbetaling til nummeret som er oppgitt på varen samt vis til vakten at du har vippset. Vakten registrerer kjøpet.


Velkommen, vi gleder oss. 

 




Nominering til Eddie Bulls Ærespris 2023

Postet av Bærum Rideklubb den 16. Apr 2024

Har du en kandidat til Eddie Bulls ærespris 2023? Send inn ditt forslag innen 01. mai 2024 til baerum.rideklubb@gmail.com.

Edward «Eddie» Theodor Bull var en aktiv rytter i flere av ryttersportens grener, med mange internasjonale plasseringer. Han var også banebygger av internasjonal klasse og en meget erfaren og anerkjent trener. I 25 år drev han ridesenteret på Nordhaug gård i Bærum og var en av Bærum Rideklubbs mest fremtredende medlemmer gjennom tidene. Eddie var en idealist som alltid arbeidet på hestens premisser. Denne prisen er tuftet på hans ti kjepphester ved sikkerhet og ridning. 

Æresprisen skal tildeles et klubbmedlem som har gjort en spesiell innsats for ryttersporten. Den kan gis til en rytter som har hatt god prestasjon eller jevne gode resultater over tid og som er en god representant for sporten. Det er også anledning til å gi prisen til personer som har utvist særlig god innsats for klubben, langt utover det som kan forventes. Hestevelferd er hovedfokus for prisen, og kandidater som nomineres må utvise god hestevelferd og være aktiv pådriver for å sikre hestens beste.