Bækgaarden Horse Festival 2015 er i gang

Postet av Bærum Rideklubb den 2. Jul 2015

Onsdag gikk startskuddet for Bækgaarden Horse Festival 2015, og to av våre bærumsryttere er på plass i Danmark.Blant de 80 norske rytterne som har funnet veien til Bækgaarden Horse Festival denne gangen, er Cathrine Jerring og Siril Sønsteby. Begge bærumsjenter stiller blant andre med hver sin nye hest, så dette kan bli riktig så spennende. I dag startet førstnevnte dagen med en 20. plass med C'est Moi i Small Tour, mens sistnevnte fikk 4 feil i andre fase med Giga Star De Tiji.

Kim Kristiansens sommerstevne er blitt en kjempesuksess siden det første gang ble arrangert i 2012. Det er skrevet ut som et nasjonalt stevne og har derfor hovedvekt av danske ekvipasjer til start, men vi finner også ryttere fra flere europeiske land på start- og resultatlistene. Hestefestivalen ble sparket i gang i går, onsdag, og frem til og med søndag er det fullt opp av sprangklasser fra tidlig morgen til sen kveld.

Norske Siri Evjen, som ellers blant annet har ansvaret for utarbeidelse av terminlister og godkjenning av proposisjoner og sprangstatutter i NRYF, har tatt veien til Jylland disse dagene. Siri styrer sekretariatet med kyndig hånd og skjøtter anmeldelsene av de over 500 hestene til start.

Følg live resultater:

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.