AEG Promotion Cup er i full gang

Postet av Bærum Rideklubb den 2. Nov 2016

Gjennom å forhåndskjøpe billetter til AEG 2017 som denne gangen blir arrangert for tolvte gang i perioden 16. - 26. februar, kan alle vi medlemmer i Bærum Rideklubb kanskje bidra til å kunne sende deltakere til de nasjonale klassene Stall Lie Hvalen AEG Ponni Cup i sprang og i Horze Cup både i sprang og dressur.

Les mer om AEG Promotion Cup 2016/ 2017:

Sist vi i klubben forhåndskjøpte nok billetter til å markere oss i konkurransen og se bærumsryttere i sving ved Oslofjord Convention Center i nasjonale klasser, var i 2015. Da representerte Sandra Sunde Lian og Cathinka Ryder Schøyen klubben på ponni og hest, og spør om det var gøy!

Les om Sandras AEG-debut:

Les mer om Sandras AEG-eventyr:

Les også om Cathinka og våre andre ryttere ved AEG 2015:

Billettsalget går frem til midnatt den 15. januar, og er vi blant klubbene som har forhåndssolgt flest billetter og dermed er kvalifisert til premie, ja, så arrangerer vi spesielt uttaksstevne og står parat til å sende beste eller de beste ekvipasjene til start ved AEG 2017 på klubbens regning!

Oversikten over AEG Promotion Cup 2016/ 2017 ligger på arrangørens hjemmeside. Denne blir kontinuerlig oppdatert hver hele time døgnet rundt frem til billettsalget er avsluttet. Kort tid etter gjør showdirektør Eirik Berentsen opp status og offentliggjør så listen over klubber som kan sende utøvere til start.

Og om nettopp DU eller DERE forhåndskjøper billetter og husker å oppgi tilhørighet til Bærum Rideklubb, ja, så bidrar du eller dere til at vi kanskje også dette året kan glede oss ekstra til de nasjonale klassene i sprang og dressur - med bærumsryttere til start. Tenk så moro det vil kunne bli!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.