Fine bærumsrunder ved EM i sprang i Irland

Postet av Bærum Rideklubb den 1. Aug 2016

EM 2016 for Children, juniorer og unge ryttere er vel i havn - og det er også våre tre bærumsdeltakere i årets mesterskap.

Som ventet ble årets europamesterskap i sprang på Green Glens Arena i Millstreet en tøff prøvestein for mange både to- og firbente utøvere. Å ri krevende runder dag etter dag er mildest talt en utfordring i seg selv, og det å holde mesterskapsnerver i sjakk og fokus intakt, se, det krever også en skikkelig innsats. 258 deltakere fra hele 28 ulike nasjoner deltok.

Våre tre bærumsjenter, Hanna Cecilie Wicklund, Lisa Ulven og Cathrine Jerring, gjorde alle en flott innsats i årets EM, og i tillegg til å delta individuelt, fikk de tre også tilliten fra NRYFs landslagsledelse til å representere Norge i laghoppingene. Jentene kan nå se tilbake på individuelle plasseringer som henholdsvis nummer 76, 37 og 40 i sine respektive mesterskapsklasser for Children, juniorer og unge ryttere.

EM-deltakerne satte virkelig sitt preg på lokalmiljøet i Millstreet under den offisielle åpningsparaden, for i den lille landsbyen som stod som vertskap for årets mesterskap, bor det kun 1500 innbyggere i det daglige. Foto: Arrangørens hjemmeside

Fantastisk flotte forhold ventet de 258 deltakerne på Green Glens Arena under årets EM for Children, juniorer og unge ryttere i Millstreet. Foto: Arrangørens hjemmeside

Les mer om årets EM på www.hestesport.no der det ligger mye stoff fra Millstreet, og også på www.equilife.no.

arrangørens facebookside ligger både massevis av bilder og fine videosnutter.

Resultater:


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.