Vellykket stevnestart utendørs

Postet av Bærum Rideklubb den 8. Apr 2016

En av landets mest iherdige stevnearrangører, Grenland Ryttersportsklubb, stod som vertskap for helgens elitestevne i sprang for ponni og hest, og ekstra stas ble det for de mange startende, da stevnet kunne holdes utendørs.

Illustrasjonsbilde sprang liggende bilde.jpg

Arkivfoto: Sille Kasin

Arrangørklubben kunne gi nærmere 400 startsignal gjennom de tre dagene sesongens aller første utendørsstevne i sprang foregikk, og der også Bærum Rideklubb også var representert, både på ponni og hest.

Lørdag:

Nora Nalbant og hennes nye enerponni Super Bad ble nummer 3 i LA etter å ha pådratt seg en liten tidsfeil i første fase. Debuten for de to ble avlagt allerede ved landsstevnet i Grenland i mars, og også da med fine runder.

Søndag:

Søndag sikret så Fanny Hjemdal Wallace seg en flott andreplass med Calido Boy i 1,20 m, mens det ble 8 feil i 1,30 m. Ekvipasjen er meldt på hjemmebane ved sprangstevnet vårt for ponni og hest på Østern Brug neste helg, slik at formen virkelig er spisset frem mot Drammen Spring Tour.

Nicoline Thrane-Steen/ Casper Damgård suste deretter inn som første uplasserte i LA kat. 2 etter en dobbel nullrunde, mens det ble 4 feil i første fase for Julie Linaae/ Darraghs Day. Nora/ Super Bad endte også som første uplasserte på samme klassenivå for enerne, og også disse etter å ha prikket inn en dobbel nullrunde.

Avslutningsvis rundet Nicoline/ Casper Damgård det hele av med nok en feilfri runde, som i MB+5 denne gangen holdt til en flott tredjeplass. Julie/ Darraghs Day leverte også en nullrunde i første fase, men pådro seg 5 feil i den andre.

Resultater: http://www.horsepro.no/index.php?r=show/event/even...

Les mer om sesongens første utendørsstevne i sprang:


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.