Vil du ri på lag for Bærum Rideklubb?

Postet av Bærum Rideklubb den 8. Mar 2016

Første kvalifiseringsstevne i Norgesserien går av stabelen om kort tid på Hønefoss, og har du lyst til å forsvare klubbens farger, ja, så er det på tide å hive seg rundt å samle lag.

Illustrasjonsfoto: Rebecca Ballestad-Mender

Har du lyst til å ri? Meld interesse til leder i sprangutvalget på mail sille.kasin@gmail.com snarest mulig, og senest innen torsdag den 10. mars kl. 18:00. Jo flere lag vi klarer å stille, jo morsommere blir det!

Litt informasjon om Norgesserien:

Statutt finner du her:

Norgesserien går i 3 divisjoner:

1. divisjon:
1. kvalifisering 1,15 m (innendørs), 2. kvalifisering 1,20 m (utendørs) og finale 1,20 m (utendørs)

2. divisjon:
1. kvalifisering 1,05 m (innendørs), 2. kvalifisering 1,10 m (utendørs) og finale 1,10 m (utendørs)

3. divisjon:
1. kvalifisering 0,95 m (innendørs), 2. kvalifisering 1,00 m (utendørs) og finale 1,00 m (utendørs)


I år arrangerer altså Hønefoss Rideklubb 1. kvalifisering søndag den 20. mars, mens Drammen og Omegn Rideklubb arrangerer 2. kvalifisering søndag den 16. juni. Finalen går samtidig med Lag-NM i sprang i siste halvdel av august.

Hvert lag består av tre eller fire ekvipasjer. Tre resultater er tellende. Lagene behøver ikke å ha samme sammensetning i de to kvalifiseringene og i finalen. Husk at mange også rir ponnier i Norgesserien, da i hvert fall de to laveste divisjonene bør gå greit.

Ekvipasjer som starter i 3. divisjon, kan ikke tidligere være plassert i klasser over 1,20 m. Ekvipasjer som starter i 2. divisjon, kan ikke ha plassering i klasser over 1,30 m.

Se ellers nærmere opplysninger om prosedyre ved påmelding av lag her på siden under fanen Bærum Rideklubb. Uttaket vil bli offentliggjort her på klubbsiden vår, så snart dette foreligger, og du vil også bli kontaktet pr. mail.

Merk at ordinær frist for påmelding til det første kvalifiseringsstevnet i Drøbak er satt til den 10 mars kl. 21:00, og at rytterne selv melder så snart laguttaket er bekjentgjort. Under begge kvalifiseringshelgene kjører begge arrangører også vanlige D-stevneklasser. På Hønefoss er det også unghestklasser for 5- og 6-åringer. Beklager kort frist!

Proposisjon til stevnet på Hønefoss den 18. - 20. mars:


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.