Seier og fine bærumsprestasjoner i Danmark

Postet av Bærum Rideklubb den 21. Jul 2015

Tre av våre bærumsryttere har vært i Danmark og deltatt ved Stall Melbys tradisjonelle sommerstevne. På Pernille Wilskow Tingstad og Hammers Hero ble det to topplasseringer.Pernille og Hammers Hero hoppet inn til premier i to av ponniklassene under helgens Stall Melby Sommerstevne i Hirtshals. Foto: Mona Wendelborg

På plass under Stall Melbys Sommerstevne, få minutters vei fra fergeterminalen til Color Lines Superspeed, var dette året blant andre våre tre bærumsrepresentanter, Pernille Wilskow Tingstad/ Hammers Hero, Katharina Wendelborg/ Sultana og Theodor Wendelborg/ Veavanta-C. Denne gangen bød arrangøren på nasjonale ponniklasser og CSI* hestesklasser fra torsdag til søndag, og i tillegg til våre tre, hadde som vanlig også en del andre norske ekvipasjer valgt å legge veien til Danmark.

Allerede første stevnedag sikret Pernille og Hammers Hero norsk seier i MB, 1,10 m, og dagen etter fulgte de to opp med en flott tredjeplass over samme klassenivå. Katharina og Sultana kom også godt i gang med en åttefeilsrunde i 1,05 m på torsdag.Theodor og Veavanta-C endte på sin side rett utenfor premielisten i 1,30 m, også de etter en flott runde på fredag.

Resultater:


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.