Fremgangene fortsetter for dressurrytterne våre

Postet av Bærum Rideklubb den 14. Jul 2015

Tre av våre ryttere deltok ved Hønefoss Dressurfestival i helgen. Alle kom hjem med premier fra landsstevneklasser, og to gikk helt til topps i klassene sine.Margrethe og Højersmindes Rositta plukker premier på landsstevnene i dressur for tiden. Her etter seier i Intermediaire B på lørdag. Foto: Privat

Inga Eide Borchgrevink/ Theoderich red FEI juniorprogrammer to av dagene, og gikk helt til topps i klassen sin med 63,618 prosentpoeng på søndag.

Nesten like glad som vinneren i Hest MB på søndag, Inga, var trener Margrethe. Foto: Privat

Hedda Sandvik Knudsen/ Bachelor Boy startet kun lørdag, men gjorde det til overmål veldig bra denne ene dagen. Innsatsen i Ponni MC:2 med 62,635 prosentpoeng holdt til en flott tredjeplass blant de 12 startende.

Hedda slo til og kapret tredjeplassen i Ponni MC på lørdag. Kaja Tharaldsen vant, mens Caroline Leren ble nummer to. Foto: Lill Sandivk

Margrethe Janbu og hennes Højersmindes Rositta har tatt steget opp i klassene denne sesongen, og rir virkelig med store fremganger for tiden. Denne helgen leverte ekvipasjen først tre flotte programmer, og gikk helt til topps på lørdag.

Selv hadde Margrethe følgende å si:

Jeg er kjempefornøyd med hele helgen!! Vi er urutinerte i VA begge to, så det er kjempefint å ligge på rundt 61%, og å vinne Inter B på lørdagen var helt fantastisk!! :D Men jeg er nesten enda mer fornøyd med 61% i Inter II for det er enda vanskeligere!, og deretter en meget lovende runde Intermediaire II.

Resultater:

Les mer om dressurfestivalen på Hønefoss: Husk å klikke på det fine bildet av Margrethe og Pinky, slik at det virkelig kommer til sin rett.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.