Seier og plassering under Drammen Spring Tour

Postet av Bærum Rideklubb den 30. Apr 2015

Andre uke av DST er i gang, og startet med nok en seier for Cornelia . Fanny fortsetter også fremgangene på hest, og kapret andre bærumspremie for dagen.Etter ett års pause er Cornelia og Lacosta forsiktig tilbake i ringen. I dag ble det seier i Silver Big Tour, 1,30 m. Foto: Rebecca Mender

Bærumsrytterne våre til start denne første dagen av andre helg under Drammen Spring Tour sikret to sterke plasseringer, og red ellers gode runder på begge arenaer. Resultatmessig gikk det aller best for én ekvipasje som har vært lenge borte fra sporten, og én ekvipasje som er helt nye sammen:

Av 63 tellende ekvipasjer i dagens første klasse på ring 2, Silver Big Tour 1,30 m, gikk 27 videre til direkte omhopping. Blant disse var det ingen som kunne tukte vår bærumsekvipasje, Cornelia Emilie Kasin/ Lacosta, som gjennom dette sikret tredje plassering av tre mulige under DST så langt.

Les mer om Cornelia og Lacosta på arrangørens hjemmeside og på Hestesport:

Samtidig deltok Fanny Hjemdal Wallace/ Sweetheart i Bronze Tour 1,10 m nede på hovedarenaen på Linnesvollen, hvor de i forrige uke herjet premielistene og nå ser ut til å kunne gjøre det samme også denne uken. Dagens runde holdt til en flott femteplass i klassen.

Fanny og Sweetheart har vist seg å være Bronze Tours premieplukkere under DST så langt. I dag ble det en flott femteplass. Arkivfoto: Tom Rune Lian

I morgen, fredag,får vi hyggelige gjensyn med flere av våre bærumsekvipasjer til start, og i tillegg inntar også ponniene og juniorekvipasjene arenaene.

Klassene som går på hovedarenaen på Linnevollen, streames live, og starttid for stevnet er klokken 09:00.

Resultater:

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.