Flotte runder i Spania

Postet av Bærum Rideklubb den 7. Mar 2015

Ikke mindre enn fire bærumsryttere er på plass under Sunshine Tour i Vejer de la Frontera for tiden, og to holder fortet under MET.
Mille leverer runde på runde meg gode resultater også under dette årets Sunshine Tour. Her på Udokus på Linnesvollen i fjor. Foto: Alice Bjerke

Mille Marie Bjerke og Marie Valdar Longem viser med all tydelighet at de trives med å være tilbake under Sunshine Tour, som har vært fast post på jentenes stevneprogram i en årrekke.

Denne helgen rir begge våre utøvere Grand Prix Stor Tur, og debutanten Mille har spesielt vist muskler i tøft internasjonalt selskap. Med Tinsday VDL fortsetter hun å plukke topplasseringer i startfelt med opp mot 100 ekvipasjer; Fredag ble det en femteplass, og i dag, lørdag ble det en tiende.

I dag har Mille også vært ute i en tøff CSI2* 1,45 Grand Prix. Riktignok ble det tre riv, men Udokus hoppet kanonbra, og både Mille og den nye treneren hennes, britiske William Funnell, er kjempefornøyde.

Marie kan på sin side også si seg fornøyd; Med Benito leverte hun en flott, feilfri runde i 1,35 m, mens det ble en tidsfeil med Algorhythem i 1,40 m.
Heltidsstudent Marie viser at det med innsats fint går å kombinere studier med sprangridning på internasjonalt nivå. Her er hun på Benito under fjorårets utgave av Drammen Spring Tour.

Lisa og Per Ulven leverer fortsatt også flotte runder under Mediterrannean Equestrian Tour, MET, noe lenger nord på spanskekysten. Denne lørdagen klinket Per og Didi De Goerdereede til med en ny, strålende plassering, denne gangen som nummer 8 i Bronze Tour 1,40 m. Lisa tøylet også Carlie stødig rundt, men fikk dessverre en bom ned og 4 feil i første fase.
Per og Didi i svevet inn til en ny plassering under pågående MET. Foto: Privat
Lisa og Carlie viser med all tydelighet at de blir en juniorekvipasje man virkelig skal se opp for. Foto: Privat


Les mer om norske ryttere i Sunshine Tour og MET: