Årets Rainbow Cup og Høymyr Cup er i gang!

Postet av Bærum Rideklubb den 17. Jun 2024

I helgen var det sprangstevne på Østern Brug. Vi serverte klasser fra 40 cm opp til 120 cm, så det var noe for enhver smak. Vi var vitne til mange flotte runder i alle høyder og været ble langt bedre enn værmeldingen tilsa. Vi arrangerte de første kvalifiseringene i årets Rainbow Cup. Rainbow Cup ble til under korona, i 2021, for ¨løfte humøret i en utfordrende tid. Inspirert av alle regnbuene som barna tegnet og hang i opp vinduene, ble navnet på cupen nettopp Rainbow Cup. Siden første kvalifisering skjer i selveste Pridemåneden, juni, ble regnbuen valgt som symbol og rommer dermed cupens verdier, nemlig mangfold, toleranse, inkludering, samhold, hestevelferd og bredde. Nytt av året er Høymyr Cup. Vår hovedsponsor, Høymyr Hesteutstyr og Bærum Rideklubb ønsker med Cupen å rette fokus på god hestevelferd. På helgens stevne gikk første kvalifiseringsklasse av stablen. Vinneren av klassen ble Emily Sophia Fuchs og Lexus F&A Z. Finalen vil foregå på vårt neste stevne 24.-25. august. Tusen takk til alle dere fantastiske frivillige som står på og hjelper til for å få stevnene våre til å gå på skinner. Tusen takk til teknisk personell, som er så kunnskapsrike og hjelpsomme. Det er en fryd å stå for stevner med så mange flinke folk rundt seg. Tusen takk til Oslo Ryttersportsklubb for hyggelig samarbeid og god hjelp. Tusen takk til alle ekvipasjer som deltar på våre stevner. Ønsker du bilder fra søndagens stevne? Ta kontakt med Hobbyfotograf Caroline Nome på epost caroline.nome@gmail.com eller på instagram carolinenome.photo. Vi gleder oss til neste stevne, 24.-25. august!