Nominering til Eddie Bulls Ærespris 2023

Postet av Bærum Rideklubb den 16. Apr 2024

Har du en kandidat til Eddie Bulls ærespris 2023? Send inn ditt forslag innen 01. mai 2024 til baerum.rideklubb@gmail.com.

Edward «Eddie» Theodor Bull var en aktiv rytter i flere av ryttersportens grener, med mange internasjonale plasseringer. Han var også banebygger av internasjonal klasse og en meget erfaren og anerkjent trener. I 25 år drev han ridesenteret på Nordhaug gård i Bærum og var en av Bærum Rideklubbs mest fremtredende medlemmer gjennom tidene. Eddie var en idealist som alltid arbeidet på hestens premisser. Denne prisen er tuftet på hans ti kjepphester ved sikkerhet og ridning. 

Æresprisen skal tildeles et klubbmedlem som har gjort en spesiell innsats for ryttersporten. Den kan gis til en rytter som har hatt god prestasjon eller jevne gode resultater over tid og som er en god representant for sporten. Det er også anledning til å gi prisen til personer som har utvist særlig god innsats for klubben, langt utover det som kan forventes. Hestevelferd er hovedfokus for prisen, og kandidater som nomineres må utvise god hestevelferd og være aktiv pådriver for å sikre hestens beste.  
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.