Viken Fylkeskommune støtter Bærum Rideklubb

Postet av Bærum Rideklubb den 11. Mai 2023

Vi gleder oss over at Viken fylkeskommune har valgt å støtte oss i Bærum rideklubb i forbindelse med det nasjonale sprangstevnet vårt for ponni og hest på Telenor Arena: Agria Horse Show.

Dette sier Elly Joys Røang om tildelingen, på vegne av Bærum Rideklubb:

«Fylkeskommunen deler ut midler til store arrangementer av nasjonal eller internasjonal betydning. Bærum Rideklubb synes det er svært hyggelig at Viken fylkeskommune anerkjenner klubbens del av det som er det største arrangementet innen ryttersport i Norge.

Bærum rideklubb har vist at arrangementet kan vise til økt attraktivitet og verdiskapning for Viken, og har målsetting om å trekke til seg deltakere og publikum fra hele Norge. Med viktige tiltak for å være et bærekraftig arrangement ble klubben tildelt et kjærkomment økonomisk bidrag!

Bidraget vil brukes til å dekke de kostnadene klubben har i forbindelse med Agria Oslo Horse Show, og dersom det skulle være noe til overs, vil dette uavkortet gå tilbake til klubbens medlemmer og ryttersporten  i form av nye arrangementer».

Det nasjonale stevnet vårt, i regi av Bærum Rideklubb, finner sted på Telenor Arena fredag 13. til søndag 15. oktober 2023.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.