Norwegian Horse Festival 2020 nærmer seg

Postet av Bærum Rideklubb den 30. Des 2019

Tekst: Sille Kasin

Foto: NHF/ Equimedia, Mette Sattrup


Litt om Norwegian Horse Festival, onsdag 12. februar - søndag 16. februar:

Arvtakeren etter  ikoniske AEG (Arctic Equestrian Games) - Norwegian Horse Festival - finner sted for andre gang ved Norges Varemesse i Lillestrøm i midten av februar. Fjorårsarrangementet ble en suksess av dimensjoner, så nå er det bare å begynne å glede seg til Norges største hestefest, enten du planlegger å ri selv, eller vil ta del som publikum! 

Den sportslige delen av programmet starter allerede onsdag den 12. februar, mens hallene åpnes for publikum fra torsdag den 13. februar.

Arrangørsiden til Norges største hestefest finner du her: 

Ønsker du å ri under NHF?

Norwegian Horse Festival favner både bredde og topp og inviterer til både nasjonale og internasjonale klasser. På NRYFs hjemmeside ligger all informasjon som du trenger

Merk at fristen for å melde interesse på mail til Norges Rytterforbund ved NRYFs sprangkoordinator heidi@rytter.no for å ri CSI3*, juniorklasser eller ponnitur kat. 1 og 2,  formelt gikk ut den 20. desember. Dersom du ønsker å ri, men fortsatt ikke har meldt interesse til NRYF om å få ri disse klassene, så begynner dette altså å haste!

Om du planlegger å ri amatørtur, melder du selv online til dette på vanlig måte via horsepro.no. Lenke til påmelding, samt infomasjon om hvordan du ellers går frem for å melde interesse for å ri, går frem av følgende lenke:

Merk at kvalifisering til deltakelse i Stall Lie Hvalen Ponnicup (0,80 m/ 0,90 m), samt SKOIES Dressur Cup (antar vi!) kun kan gjøres gjennom Promotion Cup 2019/ 2020. Du finner mer informasjon nedenfor.

Litt om Promotion Cup 2019/ 2020:

Alle landets rideklubber er velkommen til å delta i NHF Promotion Cup 2019/2020! Cupen blir arrangert for 15. gang, og i februar 2020 er det igjen duket for Norges største hestefest når 36000 m2 på Lillestrøm rigges til hestefest. 

Konkurransen går ut på å promotere billettsalget til NHF 2020. Klubbene får poeng etter hvor mange fra klubben som forhåndskjøper billett av typen DAYPASS i konkurransens tidsrom fra billettsalget startet i oktober 2019, og frem til 19. januar 2020. De klubbene som selger flest billetter, får anledning til å sikre medlemmer muligheten til å ri på en internasjonal areana. I alt deles det ut premier til 20 klubber.  

Her er listen over årets premier i Promotion Cup: 

1. plass
6 invitasjoner til SKOIES Jumping Ponni Cup
1 invitasjoner til maks 3 Ekvipasjer Amateur Challenge-klassene (CSI-AM) med gratis meetingavgift
1 single VIP billett til NHF (skal benyttes av rytteren i Amateur Challenge-klassene)
2 invitasjoner til SKOIES Dressur Cup 2020

2. plass
5 invitasjoner til STALL LIE HVALEN Ponni Cup
1 invitasjon til maks 1 Ekvipasje Amateur Challenge-klassene (CSI-AM) med gratis meetingavgift.
1 single VIP billett til NHF (skal benyttes av rytterne i Amateur Challenge-klassene)
2 invitasjoner til SKOIES Dressur Cup

3. plass
4 invitasjoner til STALL LIE HVALEN Ponni Cup
2 invitasjoner til SKOIES Dressur Cup

4. plass
3 invitasjoner til STALL LIE HVALEN Ponni Cup
2 invitasjoner til SKOIES Dressur Cup

5. – 10. plass
2 invitasjoner til STALL LIE HVALEN Ponni Cup
1 invitasjon til SKOIES Dressur Cup

11. – 20. plass
1 invitasjon til STALL LIE HVALEN Ponni Cup

Da Bærum Rideklubbs medlemmer sist gikk inn for å forhåndskjøpe billetter via Promotion Cup, endte vi med å kunne sende to ryttere til start - Sandra Sunde Lian på ponni, og Cathinka Ryder Schøyen på hest. Spør om det var gøy! 

Formelle krav

  • Merk at vanlige formelle krav til kvalifisering gjelder. 
  • Husk også at alle mindreårige ryttere som ønsker å melde interesse for å ri, eller som ønsker å melde til amatørtur via horsepro.no, trenger hjelp av en foresatt til å gjøre dette - akkurat som alltid ellers!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.