"Sammen om hesten" på Starum

Postet av Bærum Rideklubb den 23. Aug 2019

Tekst: Sille Kasin 


Fjorårets ungdomssamling  for medlemmer av Norges Rytterforbund (NRYF), Det Norske Travselskap og Norsk Jockeyklub ved Norsk Hestesenter var super vellykket, og nå gjentas suksessen for andre gang! Helgen den 3. - 6. oktober bør derfor all hesteungdom mellom 16 og 26 år legge veien til Norsk Hestesenter på Starum. 

Arrangøren lover en helg spekket med både faglig og sosialt innhold der hest blir fellesnevneren, så her her det bare å glede seg. Dette blir nemlig både lærerikt og gøy!

 "Sammen om hesten" gir hesteungdom en unik mulighet til å treffes på tvers av interessefelt. Årets program rommer blant annet viktige og lærerike temaer som hestevelferd og smitteforebygging, longering, foring, skoing, ridning og trav. På listen over foredragsholdere står både veterinær, hovslager og stallmester. Disse kan alle skilte med lang erfaring fra sine respektive fagfelt, og lover blant annet mulighet for å teste ut ting i praksis. I tillegg blir det ekskursjon til travbanen på Biri sammen med Starums egne heltidsstudenter. 

Informasjon om ungdomssamling 2019 "Sammen om hesten" med påmelding:Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.