Gøy å være bærumsrytter ved Drammen Spring Tour

Postet av Bærum Rideklubb den 6. Mai 2019

Tekst: Sille Kasin

Lisa Holmsen og Billy Samaratian sørget for én av bærumsseirene under andre uke i Drammen Spring Tour. Foto: Privat

Andre uke av pågående Drammen Spring Tour er omme, og for mange av bærumsryttere ble besøket på Linnesvollen en flott opplevelse. Mange fine runder ble ridd og resultater oppnådd, og spesielt har våre to Lisaer til start visst å vise konkurrentene bakskoene.

Juniorrytter Lisa Holmsen har hatt en formidabel uke med sine to hester, Billy Samaritan og Billy Uphill. Fasit etter fire dager er en forrykende seier med førstnevnte i CSIJ Medium Tour 1,30 m på fredag, og tre tredjeplasser av tre mulige med sistnevnte, også dette i CSIJ Medium Tour 1,30 m.

Lisa Ulven og Bentley viste med all tydelighet at de er en ekvipasje å regne med for fremtiden. 

Under den andre uken av Drammen Spring Tour ble det sier Silver Big Tour både på torsdag og lørdag.

Les for øvrig mer om Lisa i seneste utgave av NRYFs magasin "Hestesport"( nummer 3).

Foto: Privat

Ungrytter Lisa Ulven viste også nok en gang at hun trives med å ri hjemme i Norge. Med syvåringen Bentley ble det nemlig seier i CSI2* Silver Big Tour 1,30 m både torsdag og lørdag.

Vi gratulerer samtlige bærumsryttere med flott innsats denne helgen, og gleder oss til å følge flere av disse videre gjennom uke tre – samtidig som vi også gleder oss til å se andre bærumsekvipasjer til start. Helgens første klasser sparkes igang på Linnesvollen torsdag morgen - etter obligatorisk veterinærsjekk av alle hester i forkant. 

PS: - Og er du selv en av rytterne som ser frem til start ved Drammen Spring Tour i uke 3, så sjekk gjerne inn på Linnesvollen allerede på tirsdag. Hele 570 ekvipasjer er ventet til start i uke 3, så her blir det trangt om plassen ved ankomst, selv om enkelte hester har blitt stående på Linnesvollen mellom helgene.

To fornøyde bærumsryttere på plass på Linnesvollen - Siril Sønsteby og Nicoline Thrane-Steen Røkke.

 Foto: Sille Kasin

Resultater: 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.