Snart tid for årets største innendørs hestefest

Postet av Bærum Rideklubb den 13. Feb 2019

Foto: NHS/ Mette Sattrup

Snart er det klart for årets mest spennende tilskudd på stevnekalenderen, Norwegian Horse Festival, NHF, ved Norges Varemesse på Lillestrøm. Arrangementet finner sted i tidsrommet  20. - 24. februar, og har du ikke ennå sikret deg billetter, så er mulighetene fremdeles der! 

Med sine to hovedsponsorer FERD og Bjørn Rune Gjelsten i ryggen og 36.000 kvadratmeter til disposisjon, inviterer showdirektør Erik Berentsen til skikkelig hestefest, og lover at de beste tradisjonene fra AEG videreføres, men at NHF også blir så mye mer! I løpet av stevnedagene blir det internasjonal dressur og sprang, samt nasjonale sprangklasser, og på programmet står også ni spennende clinics i ekstraordinær horsemanship, dressur, sprang, kjøring og islandshest der vi får møte toppnavn som Monty Roberts, Severo Jurado Lopéz, Kyra Kyrklund, Christian Ahlmann, Kjersti Wigen og Wenche Johannessen, samt Jóhann R. Skúlason og Christina Lund

- Og det blir mer.....

Super morsomt blir det helt sikkert også å følge vår egen rytterprinsesse Märtha Louise i duell med hele Norges sprangnestor Geir Gulliksen, og på plakaten står også familieshow for hestevenner i alle aldere og forrykende kostymehopping. I tillegg venter allerede nå spente finalister på deltakelse i  FERD Rideskolecup og FERD Comeback Cup. Alle de som har kvalifisert seg til deltakelse ved NHS gjennom Promotion Cup tripper nå også i spenning, og kan vel nesten ikke vente på at dagene skal gå fort nok frem til første utgave av Norwegian Horse Festival er i gang.  I tillegg gjør over 100 utstillere fra nær og fjern seg klare til å innta det enorme messeområdet på hele 10.000 kvadratmeter, og lover gode tilbud på nær sagt alt hva du selv og dine firbente venner måtte ønske seg eller trenge.

- Og midt oppe i dette...... Flere bærumsryttere til start!

Masterlistene for NHS er nå klare, og vi ønsker våre sprangryttere Lisa Holmsen, Ida Andenæs Akselsen, Tine Andenæs, Lin Eide Wicklund, Margrethe Vist Hartmann, Anette Ringnes og Lisa Ulven lykke til! Vi gleder oss til å se Lisa i de nasjonale juniorklassene, Ida, Tine og Lin i de internasjonale amatørklassene og Margrethe, Anette og Lisa på trestjernesnivå. 

Stas blir det også å kunne se virkelige internasjonale toppnavn som blant andre Christian Ahlmann, Peder Fredricson, Douglas Lindelöw, Irma Karlson, Jur Vrieling og Piet Raijmakers Jr på nært hold, og også å kunne se og lære av flere av våre absolutt beste norske utøvere under Norges mest innholdsrike innendørs hestefest.

Vil du lese mer om Norwegian Horse Festival mens vi er i gang med nedtellingen?

NHFs hjemmeside

Masterlister/ start- og resultatlister

NRYFs hjemmeside, hestesport.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.