Spennende sesongstart her hjemme

Postet av Bærum Rideklubb den 29. Jan 2019

Arkivbilde: Sille Kasin

Sesongen er så smått i gang, og flere bærumsryttere har allerede vært ute og testet sprangformen. På den nasjonale stevnekalenderen denne helgen stod både Arendal og Grimstad Rideklubbs jubileumsstevne og spennende runde i BRYKs Vintercup 2018/ 2019. 

Flere bærumsryttere besøkte Arendal og Grimstad Rideklubbs jubileumsstevne som gikk av stabelen fra torsdag til lørdag.  Helgens aller beste resultat stod Maria Wergeland Andersen/ Thor Hero for – med seier i 1,20 m på fredag der det var hele 49 ekvipasjer til start, og med plassering i tilsvarende klassenivå også på torsdag. I 1,10 m fikk duoen selskap av Nicoline Thrane-Steen/ Cillia, som også hoppet feilfritt.

I 1,10 m på torsdag sikret på sin side Linea Louise Westby Lien/ Sligo Furistos Flight en fin sjetteplass 1,10 m. De to gjorde også en fin figur i helgens Jump and Bike-klasse, der ekvipasjene ikke bare måtte vise kompetanse over hinderhøyde 1,15 m, men også måtte vise seg frem som sykkelryttere. Her fikk for øvrig også Tine Andenæs/ Elle Kiels Abenteuer af Bøgegaarden bekreftet at formen allerede er inne, og sikret populær andreplass. Fine runder fulgte deretter gjennom hele helgen.

Lisa Holmsen/ Billly Samaritan fikk på sin side også en flott start på sesongen gjennom en solid åttendeplass i 1,10 m på torsdag, etterfulgt av finfin fjerdeplass i 1,20 m på fredag. De to avsluttet besøket i Fevik med en god firefeilsrunde i 1,30 m.

Sandra Sunde Lian/ Billy Olive kan også se tilbake på en vellykket helg, som ble toppet med en fin tiendeplass i 1,15 m på lørdag, blant annet også flott debut i 1,30 m.

Bærumsekvipasjene Nora Larsen Nalbant/ Cornetto 30 og Ida Andenæs Axelsen/ Waldogez AZ kunne også reise hjem fra Fevik med mye nyttig erfaring i bagasjen.

Resultater: 

BRYKs Vintercup for ponni og hest er et av de mest populære og tradisjonsrike innslagene som vi finner blant distriktstevnene på sprangkalenderen. Drammen og Omegn Rideklubb var vertskap for helgens runde, og mange ekvipasjer valgte derfor å legge veien nettopp dit. Blant disse var flere «gamle» bærumsnavn tilstart, men også nye ekvipasjer av året.

Anna Cornelia Fjeldstad/ Lissaneeny Silver P leverte fine runder i både LD og LC for ponni kategori 1 på lørdag, og hadde selskap av Charlotte Gjøen Bergersen/ Noerkaers Hiawatha som klinket til med en flott femteplass i LC. Duoen debuterte med fine runder på Søndre Nordstrand allerede forrige helg, og avsluttet denne helgen med syvendeplass i LB i Drammen. Eva Kathinka Brøndmo/ Mr. White Legs kan på sin side også se tilbake på to fine runder i Drammen denne helgen – med fire feil i LB, og deretter med dobbelt null i LA.

Søndag ble også en spennende dag for Sarah Joys Røang/ No Time. Debuten gikk nemlig som det suste, med feilfrie besøk i ringen både i 0,90 m og 1,00 m. Ida Andenæs Axelsen/ Waldogez AZ kunne på sin side glede seg over feilfri hopping og en plass rett utenfor premielisten i 1,00 m – der Mathilde Fürstenau Notto/ Genepy B også hadde dagen, og endte på delt niendeplass etter en feilfri runde med 74 pong i stil.

Resultater:

¤¤¤¤¤

Kort sagt, det skjer mye i Bærum Rideklubb på sprangfronten, og vi gleder oss til å følge dere gjennom sesongen - uansett nivå! Ikke glem at vi trenger både ferske bilder og andre innspill - på mail til baerum.rideklubb@gmail.com eller til webansvarlig sille.kasin@gmail.com 

Vi gleder oss selvsagt også til å følge klubbens ekvipasjer i andre grener, og hører også gjerne fra øvrige klubbmedlemmer om dere har annet enn stevnenytt å dele med oss!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.