Vil du representere klubben i NM lag i sprang?

Postet av Bærum Rideklubb den 25. Jun 2018

Ett av stevnekalenderens store høydepunkter står for døren; NM lag i sprang og finale i Norgesserien - under ett og samme stevne i Lier i juli. Arkivbilde: Sille Kasin

NM lag i sprang er ett av sesongens virkelige høydepunkter. Dels får utøverne nyttig mesterskapserfaring som lagryttere, og dels ris det om både heder, ære og edle medaljer. Og vi i Bærum Rideklubb håper å være representert!

I år går arrangementet av stabelen i perioden 18. - 22.juli, og arrangør er Drammen Ryttersportsklubb. Mesterskapet går over tre dager, hvor første og andre avdeling er kvalifisering til finaledagen. Første avdeling er en tidshopping med bedømmelse 238.2.1, mens andre avdeling ris over to like omganger med bedømmelse 261.3.2. Vanngrav inngår enten i andre avdeling, eller på finaledagen. De åtte beste lagene fra første og andre avdeling går til finalen.  

Lagene i mesterskap består av tre eller helst fire ekvipasjer. En eller to lagryttere må ri 1,25 m, og en eller to må ri 1,30 m.

Tatt i betraktning at proposisjonen ennå ikke ligger ute, vet vi fortsatt lite om påmeldingsfrist. Men datoen for årets viktigste styrkeprøve for lagryttere til hest er satt, og vi ønsker derfor at kvalifiserte bærumsryttere som har lyst til å representere klubben, snarest melder interesse til leder av sprangutvalget på mail baerum.rideklubb@gmail.com med kopi til sille.kasin@gmail.com - og senest innen utgangen av juni måned. 

Nærmere informasjon vil bli lagt ut her på klubbens hjemmeside og på facebooksiden vår. Interesserte ryttere vil også bli kontaktet direkte.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.