Mye å glede seg over

Postet av Bærum Rideklubb den 21. Jun 2018

På grunn av salmonellasmitte opplever vi fornuftig stevnetørke for tiden. I Bærum Rideklubb har vi imidlertid massevis av sterke prestasjoner på konkurransebanen som vi nylig har kunnet glede oss over, og går også spennende tider i møte. Her følger en liten oppsummering av ENKELTE høydepunkter: 

Margrethe Vist Hartmann og Cornelia Emilie Kasin er blant mange bærumsryttere som kan glede seg over flotte plasseringer den seneste tiden. Foto: Privat

Dressur:

Therese Bjerkan og hennes Dejá-Vú fortsetter fremgangene i internasjonale juniorklasser. Ved elitestevnet på Hønefoss for om lag tre uker siden gikk de to helt til topps i MB med 68,716 prosentpoeng. Etter stabilt gode resultater gjennom sesongen så langt, har duoen blitt belønnet med reserveplass blant juniorene til Nordisk Baltisk Mesterskap i Drammen neste uke. 

Svært hyggelig er det også å se at Helena Kvestad Eide og Kiss-Tartuffe er tilbake i ringen. Så langt denne sesongen har ekvipasjen deltatt i VB-klasser ved elitestevnene på Tanum og Borge. Turen til Østfold ga blant annet fin uttelling i form av en tredjeplass til 65,417 prosentpoeng.

Veldig hyggelig er det også å kunne fastslå at Zandra Trondsdatter Birkeland er tilbake i stevnesammenheng. Sammen med KWPN-fireåringen I.P.S. Jericho har hun besøkt ringen tre ganger så langt, og vi kan ikke si annet enn at dette virker svært lovende! For på tre starter har ekvipasjen så langt tre seiere - med svært gode prosenter, og med supre tilbakemeldinger i dommerprotokollene.

Zandra og den fire år gamle KWPN-hingsten I.P.S. Jericho har virkelig funnet tonen.Så langt har det blitt toppen av pallen tre ganger av tre mulige - som her etter seier i Norsk Dressur Derby med hele 87,400 prosentpoeng. Foto: Privat

Sprang:

Julie Linnae fortsetter å prestere på ponni. På rekordtid har hun i selskap med fine Coolattin Red Arrow sikret seg landslagsplass, og nå venter debut i  Nordisk Baltisk Mesterskap i Drammen neste uke. Her får hun selskap med Riders Academy-klare Lisa Ulven som rir sitt "n'te" internasjonale mesterskap. Makker blir enten Didi van de Goedereede eller Mid Summer Nights Dream - som også skal vise konkurrentene bakskoene ved EM for unge ryttere i Fontainebleau i Frankrike i tidsrommet 8. - 15. juli.

Lisa Holmsen og hennes forholdsvis nye partner, Billy Samaritan, ser virkelig ut til å ha funnet tonen. På de seneste 13 startene har denne juniorekvipasjen sikret seg hele ni plasseringer. Ved landsstevnedelen av seneste sprangarrangement i Drammen nylig, gikk de to helt til topps i LA med 72 ekvipasjer til start. 

Ved elitestevnedelen samme helg viste også Cornelia Emilie Kasin og Simply Cruise at de er en ekvipasje å regne med. Duoens første  CSI3* Grand Prix-plassering kom under Drammen Spring Tour, og søndag debuterte de to i 1,50 m Grand Prix, gikk null som eneste ekvipasje og hentet dermed seieren hjem. Cornelia har nå også en ny unghest, Homerun B, "in the making". Les mer:

Margrethe Vist Hartmann viser med all tydelighet at hun fortsatt trives i det internasjonale sprangmiljøet. Forrige helg var hun nok en gang på plass ved firestjernersstevnet i Gross Viegeln i Tyskland, og denne gangen ble det to topplasseringer å skilte med, både i 1,55 m og i stevnets hovedklasse 1,60 m Grand Prix med henholdsvis Indi og LuganoLes mer:

Sarah Joys Røang og hennes Erieta ven de Beekzijde har lagt tunge tider bak seg, og er endelig tilbake i ringen. - Og fremgangene de viser seg, mens resultatene tikker inn! Den seneste tiden har ekvipasjen sikret mange flotte plasseringer på LC-nivå; nå sist blant annet en sterk andreplass ved distriktstevnet i Lommedalen. Ved samme stevne og i samme klasse kunne Anna Ritari og Eberlina på sin side glede seg over en finfin nullrunde og tredjeplass. 

Etter en del motgang, opplever nå også Fiona Dyring endelig gode tider i ringen med sin forholdsvis nye Carlo Colucci 15. Ferskeste plassering å glede seg over for og med de to, kom i LB ved landsstevnedelen av stevnet i Drammen tidligere denne måneden. Duoen gjør også en fin figur i LA for tiden.

Gøy er det også å notere seg at Sandra Sunde Lian er tilbake i ringen - og nå på hest! Med Bally Quest tok hun nylig turen til Søndre Nordstrand Rideklubb, leverte to fine runder i henholdsvis LC og LB, og kunne reise hjem til Sørkedalen med en flott tredjeplass fra førstnevnte klasse i bagasjen.

Katharina Wendelborg og Theodor Wendelborg, klubbens eneste søskenpar som for tiden representerer oss, gjorde som vi husker begge en fin figur under Drammen Spring Tour. Katharina kan senest glede seg over plassering  i LA med Caiser Cash ved landssteveddelen i Drammen. Theodor kan på sin side glede seg over plass på landslagets elitegruppe for unge ryttere etter fine prestasjoner gjennom sesongen så langt.

Cathrine Jerring og C'Est Moi har over tid også vist seg å være en bærumsekvipasje å holde blikket på. Denne seneste tiden har de to blant annet besøkt arrangementene på Epona og i Drammen - med en finfin andreplass i MB + 5 (1,35 m) som beste resultat ved førstnevnte, og en solid tiendeplass i MB (1,30 m) ved sistnenvte.

Resultater for de nevnte og andre bærumsekvipasjer ligger på enten horsepro.no eller online.equipe.com.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.