Aprilstevnet vårt i sprang må dessverre avlyses

Postet av Bærum Rideklubb den 5. Apr 2018

Slik så hovedarenaen utendørs på Østern Brug ut mandag ettermiddag denne uken....

- Og snømengdene på området som må vekk før vi kan trekke ut for sesongen,                               de er faktisk enda større enn som så.....

Ett av årets virkelig store høydepunkter for oss i Bærum Rideklubb er det tradisjonelle aprilstevnet vårt i sprang, de seneste årene også med innlagt populære Ladies Cup. Med klasser både for ponni og hest og flotte forhold under første utestevne for sesongen, har stevnet de seneste årene vært fullt lenge før påmeldingsfristen har gått ut, og vi har kunnet ønske spente og glade utøvere både fra egen klubb, fra hele kretsen og virkelig langsveis fra velkommen til Østern Brug.

Dessverre vill det seg ikke helt slik i 2018. Etter en urimelig tøff vinter med mengder av snø og nattefrost, ser vi oss nemlig nødt til å avlyse!

MEN.... Vi lover å komme sterkere tilbake, for sesongen er lang, og gleden over å kunne stå som arrangør av ett av stevnekalenderens virkelig populære distriktstevner i sprang for ponni og hest kan selv ikke nylige erfaringer med snø og kulde på sikt sette en stopper for!

Følg derfor ekstra nøye med på oppdateringer og nyheter fra oss i Bærum Rideklubb - her på klubbsiden vår, og også på klubbens offisielle facebookside:)Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.