Flotte bærumsprestasjoner i Herning

Postet av Bærum Rideklubb den 25. Okt 2017

Illustrasjonsfoto: Rebecca Ballestad-Mender

En rekke norske sprangryttere trosset helgens ruskevær og la veien til Herning. Og blant disse - tre bærumsryttere til start på de ikoniske innendørsarenaene der også Dansk Varmblod bøant annet har sine berømte hingstekåringer.

Vår ponnimedaljør fra NM 2017, Nora Nalbant og ponnien hennes Super Bad, viste god form allerede på torsdag, da de ble plassert som nummer 11 med fire feil i 1,20 m. Fredag hadde de to så en riktig, riktig god dag på jobben og ble plassert som nummer to i feltet på ialt 19 premiesugne ekvipasjer. 


Siril Sønsteby og hennes fine hingst Giga Star de Tiji gjorde seg på sin side bemerket i CSI1*. Premie gjennom en fin sjetteplass i et felt på ialt 60 ekvipasjer i 1,35 m ble det allerede på torsdag, og til sist avsluttet duoen besøket i Herning med åtte feil i 1,40 m Grand Prix på søndag. 


Cornelia Emilie Kasin viste på sin side at Simply Cruise nå ofte bærer navnet sitt med rette - etter å ha blitt nummer ni i 1,35 m på torsdag, nummer tre i  Grand Prix-kvalifiseringen i 1,40 m på fredag og nummer seks i søndagens Grand Prix som beste norske. Fine runder ble det også i CSI1* med andrehesten Erina.

Les også om de fine bærumsprestasjonene på www.hestesport.no!

Resultater:


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.