Fantastisk EM-prestasjon av Marie

Postet av Bærum Rideklubb den 27. Aug 2017


Marie og Algorhythem står for en av de absolutt sterkeste norske EM-prestasjonene i nyere tid. Ikke rart vi er stolte av bærumsjenta vår! Arkivfoto: Alice Bjerke

Den velridende bærumsrytteren som nå bor i Belgia og inngår i Gregory Wathelets team, var Norges eneste representant i dagens finale. 25-åringen gjorde på ny en flott figur på Ullevi Stadion, der i utgangspunktet 80 ekvipasjer stilte til start ved EM 2017. Dette er Maries første seniormesterskap, og rundene som vi har vært vitne til disse seneste dagene, bærer derfor bud om en svært spennende ferd videre. 

Hjemmefavoritten Peder Fredricson/ H&M All In holdt det hele sammen og sikret individuelt gull foran et fullsatt Ullevi med 5 feil totalt. Disse 5 feilene kom for øvrig først i aller siste runde, og medaljefordelingen, den var altså først klar da Sveriges store idrettsikon og sølvmedaljør fra OL i Rio krysset mållinjen. Nederlandske Harrie Smolders/ Don VHP Z kapret sølv og dermed karrierens første individuelle mesterskapsmedaje med 5,52, mens irske Cian O'Connor/ Good Luck sikret bronse med 6,25 etter å ha fått en bom ned da det gjaldt som mest. Finalen ble med andre ord et uhyre spennende oppgjør der kun de 12 beste ekvipasjene i årets finalefelt gikk videre til andre og avsluttende runde.

Resultater:


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.