Retningslinjer for NM lag i dressur

Postet av Bærum Rideklubb den 24. Jul 2017

Illustrasjonsfoto: Alice Bjerke

Uttak NM Lag Dressur 2017, hest og ponni

Bærum Rideklubb ønsker å stille med sterke lag og på den måten vise oss som en konkurransedyktig klubb på nasjonalt nivå.

Mesterskapet NM-D-Lag (hest): Hvert lag består av tre eller fire ekvipasjer med senior- og/ eller ungryttere og/ eller juniorryttere. Mesterskapet går over to dager med to MB-klasser og en MA-klasse hver dag. Minst en ekvipasje fra hvert lag må starte i hver klasse.

NM-D-Lag-P (ponni): Mesterskapet går over to dager med en LA-klasse og en klasse i FEIs programmer for P hver dag. Minst en ekvipasje fra hvert lag skal starte i LA-klassene, og minst en ekvipasje skal starte i FEI-klassene.

Se for øvrig KR IV § 472.

For å kunne delta i Lag-NM er det egne kvalifiseringsregler. KR IV § 472 nr 2.: Ekvipasjene (hest og rytter sammen) må minst ha gjennomført høyeste klassenivå de skal starte to ganger på L-stevne eller høyere, med følgende resultater: - NM-D-Lag-P: 58% av maksimalt oppnåelig poengsum - NM-D-Lag: 62% av maksimalt oppnåelig poengsum. Kvalifiseringskravet må være oppfylt før mesterskapsstevnet starter. Resultat fra dommer som dømmer med dispensasjon teller ikke. Det gis ikke dispensasjon fra kvalifiseringskravene. Se også KR I §150.2.

Klasseoppsett

http://www.rytter.no/wp-content/uploads/2015/12/nm-lag-2017-klasseoppsett.pdf

Deltakelse

Bærum Rideklubbs medlemmer som ønsker å delta i Lag- NM 2017 sender søknad om deltagelse til lahauff@gmail.com . Søknaden skal inneholde følgende:  Fullt navn (som oppført i horsepro), iddrettsn. på hest og rytter, kvalifiseringer og øvrige relevante resultater, samt ønske om hvilken klasse rytter vil starte.

Søknaden må mottas senest fire uker før stevnet avholdes. Uten bekreftelse ved mottakelse ansees ikke påmeldingen som mottatt.

Søker må selv ha lest og forstått reglementet.

Uttak av alle lag gjøres i styret. Alle innspill skal leveres til styret senest fire uker før konkurransestart. baerumrideklubb@gmail.com / lahauff@gmail.com

Styrets valg ved uttaket vil baseres på resultater og stabilitet.

Om enkelte i styret er i familie med søker, eller av andre grunner anses som inhabil, skal ikke vedkommende delta i utvelgelsen.   

Avgjørelsen om uttaket, selv om den er basert på kriteriene nevnt over, vil alltid kunne medføre situasjoner der styret må utøve skjønn for å fatte beslutning om hvem som tas ut.

Ved å sende søknad om deltakelse til lag-NM, bekrefter man at man ønsker å delta på det laget og i det programmet man blir satt opp på av styret.

Hvis en rytter ikke ønsker å ri på det laget/ det programmet han/ hun er satt opp i, vil denne rytteren bli tatt ut av uttaket og de andre rytterne vil bli flyttet oppover.

Klubben vil subsidiere enkelte avgifter. Mer informasjon kommer.

Vi ønsker nye og gamle ekvipasjer i klubben velkommen til søke!

 

Styret, Bærum Rideklubb,

16.Juli. 2017

 

 

 

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.