Gratulerer med NM-sølv, Nora!

Postet av Bærum Rideklubb den 22. Jul 2017

Nora Nalbant og Super Bad måtte ut i omhopping om sølv og bronse i dagens NM sprang for ponni kategori 1, og det ble sølv! Foto: Sille Kasin

Allerede på onsdag entret årets NM-ekvipasjer, unghester og deltakerne i de to speedturene i 1,20 m og 1,30 m ringen for første gang på Linnesvollen. Fra Bærum Rideklubb stiller Nora Nalbant og Lisa Holmsen i NM for ponni kategori 1, Lisa Holmsen i NM for junior, og Cathrine Jerring i NM for unge ryttere. I tillegg rir både Lisa Holmsen, Lisa Ulven, Cathrine Jerring og Cornelia Emile Kasin speedtourene.

Denne lørdagen ble en skikkelig bærumsdag med Nora på NM-pallen som sølvjente og Lisa som nummer fem. I morgen krysser fingrene for både Lisa og Cathrine i sine respektive finaler. Lisa leder så langt mesterskapet for juniorene sammen med Ada Braaten Johnsen, og Catherine ligger også godt plassert i sitt mesterskap med etter de to første avdelingene.

Lisa og Mid Summer Nights Dream står fortsatt uten feilpoeng i protokollene etter to nullrunder, og leder nå junior-NM sammen med Ada Braaten Johnsen/ Elle Dorado. I morgen avgjøres det hele - gjennom to tøffe runder, samt eventuell omhopping om medaljer. Foto: Sille Kasin

Så langt er vi faktisk kun halvveis i årets NM for juniorer, unge ryttere og seniorer, og mye kan derfor skje. Møt opp på Linnesvollen for å hente våre mesterskapsdeltakere frem, se live stream fra alle tre NM-klasser på Horse Multimedias youtubekanal, eller følg den spennende medaljekampen på horsepro.no og hestesport.no.

Les mer om NM 2017 i sprang, første avdeling:

Les mer om NM 2017 i sprang, andre avdeling:

Les mer om lørdagens finaler, og om Noras NM-sølv:

Resultater:Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.