Sterke bærumsprestasjoner i Belgia

Postet av Bærum Rideklubb den 17. Apr 2017

Som vanlig bød Z-sjef Judy Ann Melchior på flotte forhold for de startende ved påskestevnet i Lanaken, og hadde også dette mange celebre toppnavn i sporten til start. Morsomt var det også å se et par av Zangersheides berømte hingster i aksjon på hjemmebane på det verdenskjente varmblodstutteriet , og gøy var det også å se klonen Lewisto Alpha Z i aksjon i ringen. Og norske ryttere til start, de var mange!

Hyggelig nok har alle våre fire bærumsryttere til start i Lanaken ridd flotte runder og plukket premier under de tre stevnene som tilsammen utgjør Z-Tour, og det på alle de tre forskjellige banene som alle er kalt opp etter Zangersheide berømte avlshingster og hopper.

Lisa Ulven kan se tilbake på to fantastiske stevner med flere topplasseringer på trestjerners nivå, og viste en stabilitet på dette nivået og med debut i 1,50 m som man bare kan imponeres over. Allerede så tidlig i utendørssesongen aner vi EM-deltakelse også i 2017 for supertalentet vårt.

Om det hadde vært sammenlagtpremie som "leading rider" under årets Z-Tour å høste,

så hadde den garantert gått til vår egen Lisa. Her i aksjon med Zydoctro VD Kapel på Zangersheides hovedarena.

Cornelia Emilie Kasin viste på sin side også igjen at hun trives med forholdene på Zangersheide, og plukket også dette året premier med begge sine hester gjennom hele turen. Spennende blir det nå å komme hjem til tre uker med Spring Tour på hjemmebane etter å ha testet utendørsformen.

På plass på Zangersheide også denne våren - Sprouts og Cornelia. Foto: Privat

Vår regjernede innendørsmester for junior, 18 år gamleTheodor Wendelborg, hadde i tillegg til mesterskapshesten Chivas Regal med helt nye og spennnende Liebeskind N til start i Belgia. Premier og flotte runder med begge hester ble det også på Theodor som nå er første års ungrytter.

Søskenpar til start på nye hester for sesongen -

Katharina og San Serai og Theodor på Liebeskind N. Foto: Privat

Katharina Wendelborg debuterte internasjonalt som hesterytter under Z-Tour 2017 med fine San Serai, og ble blant annet belønnet med en flott tiendeplass i CSI1* 1,15 m på selveste 16-årsdagen. Vi gleder oss til å følge disse to videre, for ridbare og forsiktige San Serai ser ut til å passe Katharina perfekt.

Katharina og San Serai er helt ferske sammen,

og går en spennende tid i møte med flere premier å høste. Foto: Sille Kasin

Resultater:


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.