Vil du ri på lag i Norgesserien for Bærum Rideklubb?

Postet av Bærum Rideklubb den 8. Feb 2017

Har du lyst til å ri? Meld interesse til leder i sprangutvalget på mail sille.kasin@gmail.com. Jo flere lag vi klarer å stille, jo morsommere blir det! Frist for melding av interesse settes til søndag den 12. mars kl. 20:00, nå som proposisjonen til første stevne i serien, Hønefoss den 24. – 26. mars, er klar.

Litt informasjon om Norgesserien:

Statutt finner du her:

Norgesserien går i 3 divisjoner:

1. divisjon:
1. kvalifisering 1,15 m (innendørs), 2. kvalifisering 1,20 m (utendørs) og finale 1,20 m (utendørs)

2. divisjon:
1. kvalifisering 1,05 m (innendørs), 2. kvalifisering 1,10 m (utendørs) og finale 1,10 m (utendørs)

3. divisjon:
1. kvalifisering 0,95 m (innendørs), 2. kvalifisering 1,00 m (utendørs) og finale 1,00 m (utendørs)


I år arrangerer altså Hønefoss Rideklubb 1. kvalifisering søndag den 26. mars, mens Drammen og Omegn Rideklubb arrangerer 2. kvalifisering søndag den 21. mai. Finalen går samtidig med Lag-NM i sprang, denne gangen i Bergen i perioden 22. – 26. juni.

Hvert lag består av tre eller fire ekvipasjer. Tre resultater er tellende. Lagene behøver ikke å ha samme sammensetning i de to kvalifiseringene og i finalen. Husk at mange også rir ponnier i Norgesserien, da i hvert fall de to laveste divisjonene bør gå greitI

Ekvipasjer som starter i 3. divisjon, kan ikke tidligere være plassert i klasser over 1,20 m. Ekvipasjer som starter i 2. divisjon, kan ikke ha plassering i klasser over 1,30 m.

Se ellers nærmere opplysninger om prosedyre ved påmelding av lag her på siden under fanen Bærum Rideklubb. Uttaket vil bli offentliggjort her på klubbsiden vår, så snart dette foreligger, og du vil også bli kontaktet pr. mail.

Merk at rytterne selv melder til stevnet, så snart laguttaket er bekjentgjort. Under begge kvalifiseringshelgene kjører begge arrangører også vanlige D-stevneklasser. På Hønefoss er det også ofte unghestklasser for 5- og 6-åringer.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.