Sterke bærumsprestasjoner på Hønefoss

Postet av Bærum Rideklubb den 2. Jun 2015

Mange av sprangrytterne våre viste konkurrentene bakskoene på Hønefoss i helgen. Blant annet ble det både finaleseier i Hello Cup, og sammenlagtseier i Hønespranget Tour.

Lisa og ponniene avsluttet sterkt på søndag med seier og fjerdeplass i finalen i Hello Cup. Foto: Mona Wendelborg
Lisa og Noerkaers Hiawatha klinket til med seier i finalen i Hello Cup på søndag, og også med Smokin Dan ble det en flott plassering.

Helgens sterkeste prestasjon på ponni stod Lisa Holmsen for. Sammen med Noerkaers Hiawatha gikk hun helt til topps i finalen i Hello Cup på søndag. Samtidig viste Lisa at hun nå også virkelig begynner å finne ut av Smokin Dan. Med ham ble det nemlig en sterk fjerdeplass i samme klasse.Fanny har virkelig fått en flying start på karrieren som juniorrytter. I helgen var hun plassert i fem av seks klasser med hestene sine, og vant også bronsecupen sammenlagt. Pappa Peter har også all grunn til å være fornøyd. Foto: Privat

Et annet bærumshøydepunkt kom med Fanny Hjemdal Wallace og hennes sammenlagtseier i bronsedelen av årets Hønespranget Tour. Med Sweetheart 1 var hun nemlig uslåelig med sine to andreplasser og en sjetteplass i finalen, og også bak tøylene på flunk nye Calido Boy ble det to flotte plasseringer i løpet av helgen.

Les om både Lisa og Fanny på Hestesport:

Flere flinke bærumsryttere

Andre flinke bærumsryttere på Hønefoss denne helgen var også toerekvipasjen Sandra Sunde Lian/ SR Oscar the Boxer, enerekvipasjene Katharina Wendelborg/ Sultana, Ida Axelsen Andenæs/ Miss Black Magic og SL Safo IV, Lea Stefine Trygvasson/ Nieuwmoeds Tiamo, Pernille Wilskow Tingstad/ Hammers Hero, Hedvig Ulrichsen Helseth/ Mr. White Legs og hesteekvipasjene
Theodor Wendelborg/ Veavanta-C, Siril Sønsteby/ Lyx Hästak og Chivu, Signe Marie Bach-Gansmo/ Ken og Karin Bjorheim/ Chanel VIII. Sammen leverte disse ekvipasjene mange flotte nullrunder og gode sprang, og flere kunne også hente premier med hjem.
Signe Marie og Ken var blant bærumsekvipasjene som var til start på Hønefoss denne helgen. Foto: Rønnaug Stålegård (Bildet er brukt med tillatelse fra fotograf.)

Alle resultater:

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.