Små marginer fra omhopping

Postet av Bærum Rideklubb den 4. Feb 2017

I kveldens verdenscuprunde i Frankrike hoppet Marie og Algorhythem fantastisk, og var kun én bom fra å gå videre til omhoppingen. Arkivfoto: Alice Bjercke

Marie red ut som nummer 14, og lenge så det ut som om bommene endelig skulle holde seg oppe helt hjem i grunnomgangen. Ekspertkommentatoren på FEI-tv varslet også dette, men så kom det altså likevel et kjedelig filleriv på nest siste hinder av den krevende banen. Med fire feil i protokollene delte hun skjebne med verdensnavn som blant andre Bertram Allen, Roger Yves Bost og Henrik von Eckermann, og endte hakk i hæl med blant andre verdens beste kvinnelige rytter for tiden, Penelope Leprevost.

19 ekvipasjer av de 40 til start gikk videre til kveldens omhopping, og hjemmehåpet Julien Epaillard/ Quatrin de la Rouque LM leverte kveldens raskeste nullrunde, og satte virkelig konkurrenten under press, ikke minst fordi det nå kun er én kvalifiseringsrunde i årets serie igjen før finalen, og hvert eneste poeng derfor teller.

Marie har for øvrig også hatt en strålende helg på sine to andre hester, Benito og Zazou, men er på sin side nå ferdig med verdenscupsesongen. Snart setter derfor bærumsjenta kursen mot sommer og sol i Spania, der deltakelse i Sunshine Tour venter.

Resultater:


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.