Tusen takk for en flott utesesong

Postet av Bærum Rideklubb den 19. Sep 2023


Tusen takk til alle dere som bidro til at vi fikk en knallavslutning på utesesongen!

Tusen takk til våre fantastiske medlemmer, som stiller opp og hjelper til, baker kaker, og står på fra morgen til kveld. Tusen takk til det flotte tekniske personellet, deres kompetanse og kyndige veiledning drar oss trygt i havn. Tusen takk til vår herlige vennskapsklubb @oslo_ryttersportsklubb – deres hjelp er uvurderlig!  Tusen takk til de flotte ekvipasjene som har deltatt, som byr på spenning, glede og moro på ridebanen. Tusen takk til alle i støtteapparatene og publikum. Og sist, men ikke minst, tusen takk til sponsorene våre Inside too for flotte premier fra Jonathan Adeler og Missoni, Equishop.oslo.no og Pantasjen. Nå se vi frem til innesesongen og til Agria Oslo Horseshow åpner vintersesongen på Telenorarena. Løp og kjøp billetter om du ikke allerede har gjort det.   Å arrangere stevne krever frivillig innsats

Postet av Bærum Rideklubb den 12. Sep 2023

Å arrangere et ridestevne krever frivillig innsats fra klubbens medlemmer.

Til helgen, 16-17. september er det stevne på Østern Brug. Kiosken skal fylles opp med godsaker og andre ulike oppgaver må bekles for at vi skal klare og gjennomføre stevne. 

Gå inn i arbeidsplanen for stevnet og sett deg opp på den vakten du kan bidra på.

Det er også behov for personer i kiosken, se egen vaktliste.

Alle startende ekvipasjer stiller også med noe godt til kiosken. Sett deg opp på bakelisten.


Hva vi trenger hjelp med:

Bygge bane

Minner om at alle Bærumsryttere som skal starte stiller fredag kl 18:00 for bygging av bane, gjerne med foresatte tilstede.  I tillegg skal banen ryddes søndag etter siste klasse. 

Banemannskap

Under stevnet er det behov for banemannskap. Å være banemannskap innebærer å være ute på banen under gjennomføring av en eller flere klasser. Her har en ansvaret for å oppholde seg på banen og bygge opp igjen hinder dersom en ekvipasje river et hinder.

Innpisker

Vi trenger voksne som kan ta rolle som innpisker. Det innebærer å sørge for at riktige ekvipasjer er på oppvarmingsbanen, krysse av hvem som er inne og hvem som går ut. 

Portvakt

Åpner og lukke porten for ekvipasjene som går inn og ut av sprangbanen.

Parkering

Anvise tilreisende til ledige områder for parkering samt holde området rent og ryddig. 

Kiosk

Alle som deltar på stevnet bidrar med baking/leveranse til kiosken. 

Du skriver inn i listen hva du bidrar med, altså førstemann til mølla for å velge bakevare. Gå inn i vedlagt lenke  og registrer hva du tar med.

Bakeliste

Restbehov vil bli fordelt på de som ikke har skrevet seg på innen torsdag og sendes ut til disse torsdagskveld.

Husk å levere innen kl 10.00 på stevnedagen, kaker kan også leveres fredagskveld i kafeen (kjøleskapet). Evnt avtalt direkte med Sigrid på mob 95142619. 

Vi trenger flere som kan bidra, enten du har erfaring fra tidligere stevner, eller ønsker å lære, bidra og være med på å utvikle klubben vår. Send oss en e-post på brkarrangement@gmail.comPonnijentene tok en flott 2. plass i KM

Postet av Bærum Rideklubb den 12. Sep 2023

Klubbens ponnilag hoppet seg til en fantastisk 2. plass og tok med seg sølv fra årets kretsmesterskap. Vi gratulerer Tilde, Lotte og Ada.


(Øvvre del av bildet, fra venstre: Ada/Amy, Tilde/Bob, Lotte/Kaiser
Nedre del av bildet, fra venstre: Tilde, Lotte og Ada)Kretsmesterskap i sprang 02.-03. september

Postet av Bærum Rideklubb den 1. Sep 2023

Vi gleder oss i år til å sende et ponnilag til kretsmesterskapet 2023, som går av stablen til helgen, på Søndre Nordstrand Rideklubb. Laget består av Lotte & Kaiser, Ada & Amy og Tilde & Master Bob. Vi ønsker dem masse lykke til på søndag. Vi ønsker også de inviduelle rytterne, ponnirytter Matilde og Cartoor Rebel Boy og senior Andrea og Katapult de Kalvri, lykke til på lørdagen. Vi oppfordrer alle medlemmer å legge turen innom Loftsrud Gård, Klemmentsrudveien 50 for å heie på våre flotte representanter!

Foto til venstre og nederst til høyre er tatt av @equipephoto_, foto øverst til høyre er privat. Bronse til Bærum Rideklubbs NM-ponnilag

Postet av Bærum Rideklubb den 1. Sep 2023

Etter en spennende finalesøndag på Vallermyrene i Grenland kan vi gratulere bærumslaget vårt - Sanna, Solveig, Madel og Mia -  med bronse i NM i sprangridning for ponni klubblag 2023🤩🇳🇴🐴🥉 Dette er virkelig kjempegøy, for det er lenge siden klubben var representert med ponnilag i NM, og enda lengre siden vi hentet hjem et medaljesett😊
Grenland Ryttersortsklubb hentet nok en gang laggullet hjem etter knockout-seier på hjemmebane for andre året på rad, mens sølvet gikk til Hønefoss og Ringerike Rideklubb 🥳
(Foto: Privat)