🐴 Klubbkveld og Kick off hos Bærum Rideklubb! 🐴

Postet av Bærum Rideklubb den 31. Jan 2024

Vi hadde en fantastisk samling på Øvrevoll Galoppbane tirsdag 29/1! Sprangutvalget arrangerte en spennende Kick off for våre sprangryttere, der vi diskuterte stevnekalender, egne stevner og laguttak. Dette var bare begynnelsen på en kveld fylt med inspirasjon og informasjon.
 
 Alice Bjerke holdt et engasjerende innlegg om mentaltrening og hvordan det kan hjelpe oss alle til å bli bedre ryttere. Morten Aasen ga oss et unikt innblikk i historien til Oslo Horseshow og hva som kreves for å arrangere et så stort arrangement. Vi ble virkelig inspirert av deres erfaringer og kunnskap!
 
 I tillegg delte vi spennende planer og ambisjoner for klubben vår, spesielt knyttet til utviklingen av Øvrevoll Galloppbane som en flerbruksarena for hest. 
 
 Selvfølgelig var det også tid for sosialt samvær og god mat! Vi koste oss med deilig pizza og brus, samtidig som vi hadde gode samtaler og knyttet nye relasjoner. Og ikke glem handleturen til Høymyr Hesteutstyr, som hadde noen fantastiske tilbud til alle deltakerne!
 
 Vi ønsker å takke alle som deltok på klubbkvelden og Kick off. Dere gjorde kvelden spesiell og inspirerende! Vi håper å se enda flere medlemmer og foreldre på neste klubbkveld, og vi ønsker også å oppfordre flere til å engasjere seg som frivillige i våre aktiviteter. Sammen kan vi skape et sterkt fellesskap og en enda bedre klubb!
 
 Møt andre ryttere, foreldre og støtteapparat, og bli med på en kveld fylt med kunnskap, engasjement og fellesskap. Vi gleder oss til å se dere alle igjen!
 
 #BærumRideklubb #Klubbkveld #Kickoff #Sprangryttere #Felleskap #Inspirasjon #Hesteliv
BÆRUM RIDEKLUBB INVITERER TIL KLUBBKVELD OG KICK OFF SPRANG

Postet av Bærum Rideklubb den 16. Jan 2024


Sted:   Høymyr Hesteutstyr, Øvrevoll Galoppbane, Vollsveien 132, 1358 Jar

Dato:   29. januar 2024

Tid:   18:30-20:30

Pris:  Gratis

For:   Bærum Rideklubbmedlemmer og deres familier

Påmelding: https://isonen.no/event/clrlr22kp0164yuu2iharmv24

Vi arrangerer et Kick Off for sprang i forkant av Klubbkvelden. Vi oppfordrer alle aktive sprangryttere og de som er interessert i sprang å stille opp på dette. 

Tid:   kl 17:30-18:30 

Påmelding:  https://isonen.no/event/overview/?id=clrlpngbz014tyuu2jffe4sab

For spørsmål:   brkarrangement@gmail.com eller 45023178

Vil du bli medlem i Bærum Rideklubb? Meld deg inn i klubben her:  

https://medlemskap.nif.no/Start/Index/20068