POP UP bruktmarked på Østern Brug

Postet av Bærum Rideklubb den 17. Apr 2024

Har du hesteutstyr eller rideklær du ønsker å selge for en hyggelig pris?

Bærum Rideklubb arrangerer bruktmarked i forbindelse med sprangstevne 20.-21. april.

Markedet vil være åpent i stevnetidsrommet. 


Har du noe å selge? Slik gjør du: 

  1. Merk utstyret med pris og vippsnummer 
  2. Registrer deg og varene ved levering på pop up-området (lengst nede ved hengerparkering i enden av arenaen)
  3. Du vippses om varen selges i løpet av dagen. Varer som ikke blir solgt, må hentes ved stevneslutt lørdag og søndag. 

Så ta frem ting som andre kan få glede av!

Finner du noe du ønsker å kjøpe? Slik gjør du:

  1. Finn en vare
  2. Send vippsbetaling til nummeret som er oppgitt på varen samt vis til vakten at du har vippset. Vakten registrerer kjøpet.


Velkommen, vi gleder oss. 

 D-stevnet 22. og 23. april

Postet av Bærum Rideklubb den 27. Mar 2023

Dette året åpner vi portene på Østern Brug for D-stevnet vårt den 22. og 23. april, og gleder oss allerede nå til sesongstart utendørs 🤩🐴 På programmet står blant annet faste poster som 1. kvalifisering i Rainbow Cup i 0.80m, 0.90m og 1.00m, kvalifisering og finale i Ladies Cup 1.20m, og også åpne klasser med hinderhøyde 1.10m og 1.30m.


I år innfører vi medlemsstøtte for alle gode hjelpere i Bærum Rideklubb, så kryss allerede nå av i kalenderen og vær forberedt på å hjelpe til 🥰🐴
Feilfrie Clear Rounds og fine sprang i Lommedalen

Postet av Bærum Rideklubb den 29. Apr 2015

Sist lørdag sendte Lommedalen Kjøre- og Rideklubb ut 63 startende på distriktsstevnet sitt i sprang. Blant disse var også tre bærumsryttere på sløyfejakt.Fredrikke og Macy i fint driv, her under vårstevnet vårt på Østern Brug. Foto: Tom Rune Lian

Arrangøren bød på klasser fra 0,50 m hest og opp til 1,30 m, og den første av våre ryttere som kunne reise hjem med sløyfe, var Fredrikke Sandvig Talén, som sammen med ponnien sin, Macy, red Clear Round i 0,60 m.

I 0,90 m sikret også Kathatina Høvding og Silverado seg en CR-sløyfe for feilfri runde, mens Gry K. Bjørnsdatter og Heibergs Duell måtte se firetallet komme opp på tavlen, i en ellers vel gjennomført runde.

Resultater:


Dressurpremier og fine prosenter på Epona

Postet av Bærum Rideklubb den 28. Apr 2015

Sørlandsparken Rideklubb arrangerte lands- og elitestevne i dressur i helgen, og var blant annet vertskap for tre bærumsryttere.
Hedda og Bachelor Boy var blant de mange ekvipasjene som fant vei til Epona i helgen. Her er de under oppvarming. Foto: Privat

Ifølge Lille Sandvik, som var på plass på Epona gjennom hele helgen og heiet frem våre tre bærumsekvipasjer, Hedda Sandvik/ Bachelor Boy, Caroline Steine Jensen/ Blue Hors Develino og Kristin Leirfall/ Bjerggårdens Ouverture, var været vekslende, men stemning topp gjennom hele helgen. Været var fint både fredag og søndag, mens det regent og blåste kaldt på lørdag. Men hva gjør vel litt ruskevær, når blide og hyggelige hestemennesker kommer sammen?

Hedda og Bachelor Boy sesongdebuterte med fine prosenter gjennom hele helgen. Fredag red de to FEIs lagprogram for ponni til 61,700%, mens de oppnådde 63,400 % for FEI-programet sitt på lørdag. Søndag avsluttet de to sørlandsoppholdet sitt med et nytt FEI individuelt program for ponni til 62.400 %.

Ungrytter Caroline Steine Jensen startet kun to klasser disse dagene, men viste virkelig form med sin Blue Horse Develino. På fredag red de inn til 67,961 % i MA, Prix St. Georges og en flott andreplass, men de to gikk helt til topps i søndagens MA, FEIs innledende program for unge ryttere, men gode 69,561 %.

Seniorrytter Kristin Leirfall red på sin side VA hest, Grand Prix på sin Bjerggårdens Ouverture både lørdag og søndag, til henholdsvis 58,000 % og 60,233 %. Dette var duoens andre stevnestart siden tidlig i mars.

Resultater: