Klubben trenger flere frivillige hender - Vil du være med å bidra?

Postet av Bærum Rideklubb den 11. Mai 2024

Bærum Rideklubb drives 100% av frivillige krefter. For å opprettholde aktivitetstilbudet vi har i dag, trenger vi flere hender som kan bidra. 

Ta kontakt med Helene på 45023178 eller baerum.rideklubb@gmail.com for å melde interesse og få mer informasjon.Samarbeidsavtale mellom Oslo Horse Show og Agria Dyreforsikring

Postet av Bærum Rideklubb den 12. Mai 2023

13. april 2023 ble det inngått samarbeidsavtale mellom Oslo Horse Show og Agria Dyreforsikring. Avtalen avløser Kingsland etter 12 år, og arrangementet får navnet Agria Oslo Horse Show.

Det loves både World Cup med et startfelt fullt av stjerneryttere, fantastiske hester, adrenalinfylt show med shettisgalopp, stort shoppingutvalg og selvfølgelig masse overraskelser. Hold av datoene 13. til 15. oktober 2023 eller bestill billetter allerede nå.

Bestille billett.
Viken Fylkeskommune støtter Bærum Rideklubb

Postet av Bærum Rideklubb den 11. Mai 2023

Vi gleder oss over at Viken fylkeskommune har valgt å støtte oss i Bærum rideklubb i forbindelse med det nasjonale sprangstevnet vårt for ponni og hest på Telenor Arena: Agria Horse Show.

Dette sier Elly Joys Røang om tildelingen, på vegne av Bærum Rideklubb:

«Fylkeskommunen deler ut midler til store arrangementer av nasjonal eller internasjonal betydning. Bærum Rideklubb synes det er svært hyggelig at Viken fylkeskommune anerkjenner klubbens del av det som er det største arrangementet innen ryttersport i Norge.

Bærum rideklubb har vist at arrangementet kan vise til økt attraktivitet og verdiskapning for Viken, og har målsetting om å trekke til seg deltakere og publikum fra hele Norge. Med viktige tiltak for å være et bærekraftig arrangement ble klubben tildelt et kjærkomment økonomisk bidrag!

Bidraget vil brukes til å dekke de kostnadene klubben har i forbindelse med Agria Oslo Horse Show, og dersom det skulle være noe til overs, vil dette uavkortet gå tilbake til klubbens medlemmer og ryttersporten  i form av nye arrangementer».

Det nasjonale stevnet vårt, i regi av Bærum Rideklubb, finner sted på Telenor Arena fredag 13. til søndag 15. oktober 2023.Årsmøte

Postet av Bærum Rideklubb den 12. Feb 2023


Bærum Rideklubb arrangerer årsmøte på Teams 7. mars kl 19:00.

Det vil være et informasjonsmøte om rideklubbens organisering og arbeid i forkant av årsmøtet, kl 1830. 

Meld deg på nå å få tilsendt teamsinvitasjon


Ønsker du å delta aktivt i klubben vår? Kontakt valgkomiteen v/Elisabeth Sandnes eller Bærum Rideklubb