Vi arrangerer Pay & Jump på Østern Brug

Postet av Bærum Rideklubb den 13. Mai 2022

Bærum Rideklubb arrangerer Pay & jump for sine medlemmer.  
Dato: 29. mai 2022  
Start kl: 1400 
Pay & Jump er trening til stevne og vi følger konkurransereglementet, men det er ingen rangering eller premier.  

For påmelding og mer informasjon om programmet, se her.

Forlenget tilbud på klubbjakker, sjabrakker og stevnedekken - nå også med vest!

Postet av Bærum Rideklubb den 24. Aug 2016

I samarbeid med vår hovedsponsor Paddock AS tilbyr vi Bærum Rideklubbs medlemmer klubbjakker, vester, sjabrakker og dekken fra Kingsland med brodering, og vi har nå bestemt å forlenge tilbudet. Merk at den populære og praktiske Kingsland-vesten nå også er med i tilbudet!

Eier og daglig leder av Paddock AS, June Ingvorsen, med prøve på sesongens nye klubbjakke fra Kingsland. Foto: Sille Kasin

Frem til 1.oktober kan følgende produkter til sterkt subsidierte priser prøves, sees og bestilles hos Paddock på Røa:

- Kingsland klubbjakke med brodert klubblogo: kr 500,-

- Kingsland vest med brodert klubblogo: kr 500,-

- Dekken: Kingsland Showrug Classic Navy med brodert klubblogo: kr 800,-

- Allround sjabrakk onesize, navy/ hvit med brodert klubblogo: kr 300,-


Klubben dekker overskytende beløp, samt brodering, så her snakker vi virkelig subsidiering! Husk at varene må betales i sin helhet ved bestilling.

Merk at Paddock AS vil ha stand på Østern Brug under KM-helgen i sprang den 17. og 18. september, og at klubbproduktene også kan prøves og bestilles der. I tillegg har vi sikret oss sjabrakker med klubblogo for salg til medlemspris under stevnet.

Vi i Bærum Rideklubb ER synlige i sporten, og vi vil fortsette å være synlige! Husk at tilbudet også gjelder alle klubbmedlemmer i rideskolen ved Østern Brug!Tid for melding av interesse til NM lag dressur

Postet av Bærum Rideklubb den 18. Aug 2016

Lag-NM i dressur nærmer seg med raske skritt, og det er derfor på høy tid å melde interesse for å representere klubben.


Illustrasjonsbilde


Er du kvalifisert til å delta og har lyst til å ri, så ga kontakt med Bærum Rideklubbs grenleder i dressur, Lisa Aurora Hauff, snarest på mail til lahuaff@gmail.com med kopi til baerum.rideklubb@gmail.com. Tanum Rideklubb står som arrangør, og tidspunkt for mesterskapet er 9. - 11. september.

Klasseoppsett:Stevnehøsten i regi av Bærum Rideklubb

Postet av Bærum Rideklubb den 2. Aug 2016

Ukene går raskt mot ferieslutt og skolestart. I den forbindelse minner vi om høstens stevner på Østern Brug.


Illustrasjonsbilde Østern Brug.jpg

Også denne høsten ruster Østern Brug til stevneaktivitet og dressur og sprang. Arkivfoto: Elisabeth Riksen

Vi i Bærum Rideklubb står som vanlig som arrangør ev to distriktsstevner i dressur og ett i sprang denne høsten, i tillegg til klubbmesterskapene senhøstes. Da vi ikke klarer å arrangere stevner uten god hjelp, ber vi klubbens medlemmer allerede nå om å holde av følgende datoer:

  • D-stevne i dressur, 11. september
  • KM i sprang, lag og individuelt for ponni og hest, 17. - 18. september
  • KM lag i dressur, 1. - 2. oktober

I forkant av stevnene vil vi invitere Bærum Rideklubbs medlemmer til dugnad med sosialt samvær, slik at Østern Brug fremstår på sitt aller, aller beste når stevnedeltakerne rykker inn. Mer informasjon kommer.

I tillegg tillater vi oss å minne om at kun utøvere over 18 år selv kan melde til stevner på HorsePro, og at alle mindreårige utøvere uansett gren må stille med foresatt eller annen ansvarlig person på stevner.Melding av interesse - NM lag i sprang for ponni

Postet av Bærum Rideklubb den 2. Aug 2016

Vil du ri på lag og representere Bærum Rideklubb ved årets mesterskap?

Bergen Rideklubb står som arrangør av årets NM lag i sprang for ponni i perioden 19. - 21. august. Mesterskapet går i MB over to avdelinger, og er du kvalifisert til å ri og ellers har lyst til å representere Bærum Rideklubb, så må du hive deg rundt og melde interesse umiddelbart. Frist for påmelding går ut allerede inneværende uke.

For å danne lag trenger vi minst tre og aller helst fire ponniryttere. Send melding om interesse til leder av sprangutvalget på mail sille.kasin@gmail.com, eller ring +4748176269. Aller siste frist for melding av interesse er torsdag den 4. august kl. 20:00.