Vi søker lagekvipasjer til Kretsmesterskap i sprang 2023

Postet av Bærum Rideklubb den 8. Aug 2023

Vi gleder oss over et strålende resultat for våre 2 lag i Norgesserien denne helgen. 2 divisjonslaget slo til med en fantastisk 2 plass sammenlagt.

Vi kan nå se frem mot en ny lagkonkurranse allerede d. 2-3 september på Søndre Nordstrand, hvor KM står for tur. Vi tok seieren i fjorårets KM for hest og håper på å gjenta suksessen i år.

KM lag går i LC for Ponni(60/70/80 cm) og Hest (100cm)

Har du lyst til å samle god erfaringer innen lag konkurranser som er godt å ha med seg videre i hestesporten.

Send mail til Andrea@limelight.no og Sille.kasin@gmail.com med navn på hest og rytter. Husk at ekvipasjen må ha gjennomført høyden med 8 feil eller mindre, minimum 2 ganger før.

PÅMELDNINGEN ER BINDENE!!

Har du ikke kvalifiseringen i boks, så er D-stevnet på Østern d. 19-20 august en god mulighet for å få ordnen på dette.

Vi gleder oss!

Bildet er av fjorårets KM vinnere.

Foto: Privat
Bærum Rideklubb tok sølv i Norgesserien 2023

Postet av Bærum Rideklubb den 6. Aug 2023

Gjett om vi i Bærum Rideklubb er stolte og glade🤩🤩🤩 Lørdag demonstrerte nemlig Amalie Engel Stenersen på Jægergaard Castor, Madel Kirkevoll på Billy Samaritan, Kathinka Brøndmo på Carsall og Anniken Eide på Stall Eides Luna Lovegood det sporten vår dypest sett handler om, nemlig rytterglede, samhold, lagånd og klubbtilhørighet 😍 Vi gratulerer Bærum Rideklubbs lag med den flotte andreplassen i landsfinalen i 2. divisjon av Norgesserien🥳🐴Dette er hva blant annet hva supermeritterte Amund Eide sier om Norgesserien og NM for klubblag: -Hvis klubbene vil overleve, og hvis de vil skape og bygge et miljø med rekruttering av ryttere, så er Norgesserien helt nødvendig..... Les mer om synspunktene til den erfarne treneren og om bærumrytternes flotte prestasjon i Norgesserien på hestesport.no😊Foto: Helene Gjerde Aamdal/ NRYF 
Se mindre