Vellykket debut for LNM i sprang

Postet av Bærum Rideklubb den 27. Jul 2015

Helgens landsmesterskap i sprang på Linnesvollen ble en kjempesuksess - og er kommet for å bli.

På norgeshistoriens aller første landsmestere vanket medaljer, flotte pokaler, blomster og pengepremier. Foto: Sille Kasin

240 deltakere fra hele 53 rideklubber rundt om i landet hadde funnet veien til Linnesvollen denne helgen, der Drammen og Omegn Rideklubb samarbeidet med NRYF i gjennomføringen av historiens første landsmesterskap i sprang. Initiativet til landsmesterskapet, som gikk i klassene 1,10 m, 1,20 m og 1,30 m, og der tanken bak er å bidra til å gi så mange ekvipasjer som mulig mesterskapserfaring, ble i sin tid tatt av Jan Auen Hafskjold.

Etter oppvarmingsrunder, hopping over to avdelinger og finaler ble våre første landsmestere kåret. Under premieseremonien var Bærum Rideklubb representert ved Totto Hartmann, som er viseformann i NRYFs styre. Flere av klubbens ryttere deltok under selve landsmesterskapet, og på søndag fikk vi se dem ri, både i A- og B-finaler. Celina Hagen og SR Marley Sport ble beste bærumsrytter med en flott 11.plass i A-finalen 1,10 m på søndag.

Celina Hagen og SR Marley Sport var blant ekvipasjene som representerte Bærum Rideklubb i landsmesterskapet 1,10 m. De to gjennomførte et flott mesterskap og endte som nummer 11 i A-finalen, best på 4 feil. Foto: Sille Kasin