NM lag sprang 2020

Postet av Sille Merete Kasin den 1. Jul 2020


Tekst: Sille Kasin

Med blant andre ildsjelene Kenneth Sande og Hanne-Lill Steen i spissen ruster nå Sandnes og Jæren Rideklubb seg til å ønske deltakerne ved NM lag sprang 2020 velkommen. Blant disse er også Bærum Rideklubbs lag som vil bestå av følgende ekvipasjer:

    • Katinka Narlean Traaseth/ Martini
    • Sandra Sunde Lian/ Mid Summer Nights Dream
    • Lisa Karin Holmsen/ Billy Samaritan
    • Nina Kloster Aasen/ Billy Hood
    • Reserve: Nicoline Thrane Steen/ Cilla B  

I tråd med KR § 134 vil lagleder som skal være bærumslagets talsperson og ta hånd om startrekkefølgen, bli oppnevnt. Morten Aasen er med som trener. 

Vanligvis går NM lag sprang samtidig med finalen i Norgesserien, men dette året måtte sistnevnte dessverre avlyses i sin helhet grunnet koronaepidemien. I år inviterer derfor arrangøren samtidig som selve lagmesterskapet til elitestevne for ponni og hest. 

NM lag sprang går over tre avdelinger, hvorav den siste av disse er selve finalen som går over to runder i 1,30 m på søndag med eventuell omhopping om lagmedaljene. Her møtes de åtte beste lagene fra de innledende rundene. 1. og 2. avdeling går som tidshoppinger i 1,25 m/ 1,30 m på henholdsvis torsdag og fredag, mens lørdag er vel fortjent hviledag.

Vi ønsker bærumsrytterne lykke til ved NM lag sprang 2020!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.