Samling uten hest

Postet av Sille Merete Kasin den 19. Des 2023

Helgen den 13. - 14. januar 2024 åpner Norges Rytterforbund igjen dørene på Idrettshøgskolen på Kringsjå i Oslo for årets viktigste høydepunkt for ryttere uten hest. Dermed er det duket for to spennende dager, der læring, fellesskap  og motivasjon står i fokus. Samlingen er primært rettet mot satsende konkurranseryttere i alle grener i alder 13 - 21 år, men NRYF ønsker også seniorryttere, foreldre, støtteapparat og også trenere velkommen.

Årets program er usedvanlig innholdsrikt og rommer som vanlig temaer relatert til både  to- og firbente, så her er det bare å melde seg på!

Veterinær Svein Bakke tar for seg hestens holdbarhet med særlig fokus på hesteben, og deretter vil Idun Rosenfeld som er produktsjef hos Felleskjøpet, fokusere på fôring av konkurransehesten både før, under og etter stevner.

På plass under samlingen er også Frank Abrahamsen. Han er én av landets viktigste kapasiteter innenfor mentaltrening, og denne helgen vil NHIs førsteamanuensis ved Institutt for idrett og samfunnsvitenskap snakke om samarbeid og interaksjon med støtteapparat og håndtering av tilbakemeldinger.

Deretter gis ordet til  Helge Andrs Felberg, som har lang fartstid fra helse- og ernæringsbransjen. Ikke overraskende kommer han til å snakke om kosthold for unge idrettsutøvere, før Rebekka Kaagaard og Simon Hestad til sist runder av den innholdsrike samlingen gjennom fokus på fysisk trening for å bli en bedre rytter.

Samlingen koster kr 700,- og inkluderer alle foredragene gjennom helgen, samt lunsj, snacks og frukt begge dager.

Lenke til  bindende påmelding finner du her: Samling uten hest, Norges Idrettshøgskole, 13-14. januar 2024 (letsreg.com), og informasjon om årets samling ligger også ute på NRYFs offisielle nettside Samling uten hest 2024 - påmeldingen er åpen (rytter.no).


(Arkivfoto: NRYF)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.