Har du lyst til å melde deg inn?

Bærum Rideklubb har ca. 400 medlemmer og vi har medlemmer på alle nivåer og med ulike mål for sitt "hesteliv".

Vi ønsker å være en klubb for alle, og håper du finner deg til rette hos oss.

Innmelding

For å kunne starte på stevner, må du være medlem av en klubb. Ved innmelding i Bærum Rideklubb vil du bli registrert i Norges Rytterforbund, som er en del av Norges idrettsforbund. Medlemsavgift betales via Min idrett som er en tjeneste fra Idrettsforbundet. Min idrett gir deg og din familie en samlet oversikt over medlemskap og tilknytning i norsk idrett. Om ikke du har allerede registrert deg (eller ditt barn) slik at du har en Idrettens ID gjør du det på Min idrett.

I Min idrett vil du kunne administrere alle medlemskap i norsk idrett; se informasjon som er registrert på deg/ditt barn og oppdatere registrert informasjon som e-post, telefon osv.

Faktura for medlemsavgift vil også ligge på din side i Min idrett. Du vil bli varslet pr e-post når faktura sendes ut. Det er derfor viktig at alle medlemmer er registrert med riktig e-postadresse i Min idrett. Det bør opprettes en egen profil på ditt barn, og barnet bør registreres med en foresatt sin e-post slik at informasjon og varsler sendes til rett e-postadresse.

Medlemskapet løper til det sies opp per e-post til medlems- og lisensansvarlig med kopi til klubben, baerum.rideklubb@gmail.com

Ved utmelding i løpet av året krediteres ikke årets kontingent.

Innmelding til Bærum Rideklubb

Velg en eller flere grener.

Skriv inn hvilken stall du rir ved.

Årskontigent for de forskjellige medlemskap.