Medlemsstøtten 2023


Disse seneste to årene har vi i styret i Bærum Rideklubb vært både glade og stolte over å ha kunnet tilby konkurranserytterne våre et lite bidrag i form av rytterstøtte. Utøverne fra klubben vår som aktivt konkurrerer i både sprang, dressur og feltritt på mange nivåer, er ansiktet vårt utad, og er derfor svært viktige for oss.

MEN...... Det er også mange andre medlemmer av Bærum Rideklubb som er viktige for oss, og dette tenker vi nå konkret å gjøre noe med! Styret i Bærum Rideklubb er derfor i full gang med å utforme kriterier for støtteordningen vår videre, og vil i løpet av kort tid introdusere MEDLEMSSTØTTE fremfor den tidligere rytterstøtten. Denne vil flere av de aktive og hjelpsomme medlemmene våre i kubben kunne nyte godt av, og altså ikke bare de aktive konkurranserytterne våre alene. 

Mer informasjon om den nye støtteordningen vår er altså på trappene, så følg med, både her på Bærum Rideklubbs offisielle hjemmeside, og også på facebooksiden vår. Selv er vi i styret overbeviste om at medlemsstøtte fremfor ren rytterstøtte er et steg i riktig retning. Slik tydeliggjør vi at all idrett er tuftet på frivillighet, og så også i ridesporten vår.

Vi gleder oss til å lansere MEDLEMSSTØTTE 2023, og håper på god oppslutning om alle former for dugnadsarbeid!