Grønt Kort Hovedkurs

Grønt Kort Hovedkurs


Arrangør: Bærum Rideklubb

Tid


Sted

Vis kart

Grønt kort er for deg som er på vei inn i ryttersporten og som ønsker å lære mer om hest og hestelivet. Grønt kort består av tre deler; forkurs, hovedkurs og en ridedel.


Hovedkurset er et fysisk kurs som avholdes i kafeen på Østern Brug, det varer i 2 timer og starter kl 1730. 


Før kurset må man laste ned og lese i læreboken «på vei inn i ryttersporten» https://www.fagbokforlaget.no/P%C3%A5-vei-inn-i-ryttersporten,-d-bok/I9788245033786 og gjennomføre to digitale forkurs, ett om konkurransereglementet KR og ett om sikkerhet og hestekunnskaphttps://ekurs.nif.no/course/search.php?search=gr%C3%B8nt+kort (det kan være greit å få litt hjelp av en voksen til både å lese i boken og ta kursene for de yngste deltakerne.) NB! Det er veldig viktig at det er den som skal ta grønt kort som er pålogget når kursene gjennomføres. Det går ikke an å overføre fra en bruker til en annen. Ridedelen skjer ikke samme dag som hoveddelen. Bærum Rideklubb samarbeider med rideskolen på Østern Brug, og vi setter opp kurs i etterkant av hoveddelen. Det er også mulighet for å avtale ridedel individuelt om man har egen hest og trener. 


Om du er interessert gå inn på https://www.baerumrideklubb.no/p/66004/gront-kort og trykk på knappen «meld interesse» eller sende en epost til brkgrontkort@gmail.com


Kurset er dessverre fullt, men vi setter opp nye kurs på forespørsel.


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.