Gode internasjonale bærumsresultater

Postet av Sille Merete Kasin den 4. Sep 2022

Denne langhelgen har unge sprangryttere fra Danmark, Sverige og Norge vært samlet på Drammen Ridesenter under Baltic Cup - CSI1* Linnesvollen Grand Prix.. Her har både årets fjerde runde av populære Baltic Cup for ponni og hest, samt internasjonale enstjernersklasser stått på programmet.  Bærum Rideklubbs Linnea Tomelthy Storstrøm er blant rytterne som kan se tilbake på en vellykket stevnehelg med flere internasjonale premier i Drammen. Her med fine Flora By Gucci under Sandefjord Open tidligere i sommer. Arkivfoto: Kristian Strøm

I løpet av de 22 årene som har gått siden Baltic Cup første gang ble arrangert for å gi ryttere i aldersbestemte klasser en første internasjonal erfaring og en myk overgang til vanlige FEI-klasser, har den internasjonale sprangturneringen utviklet seg til å bli Nordens største. Årlig inngår fem sprangstevner med individuelle klasser og lagklasser – med finale på Vilhelmsborg utenfor Århus den første helgen i desember. Et flott knippe bærumsryttere har vært til start, og flere av disse har sikret gode premier.

God start på fredag

Fredag endte Linnea Tomelthy Storström/ Billy Lambert, Helena Holmen Brosveet/ Billy Hood og Frida Aa/ Out Standing Lucas som perler på en snor som nummer seks, syv og åtte i 1,20 m-klassen for junior,unge ryttere og U25, og Linnea/ Flora By Gucci sikret seg også en fin sjetteplass i 1,20m for children. Cathrine Jerring/ Lennard ble på sin side nummer fem i CSI1* Small Tour 1,20 m. Fanny Hjemdal Wallace/ Kan DO fikk også en riktig så god start på den internasjonale stevnehelgen - gjennom en finfin femteplass i CSI* Big Tour 1,35 m.

Flere bærumspremier på lørdag

Lørdag startet deretter flott for Linnea/ Billy Lambert gjennom en femteplass i nok en 1,20 m-klasse i CSIU25YJ, mens en dobbel nullrunde i samme klasse også holdt til en finfin åttendeplass for Helena/Billy Hood. Linnea/ Flora By Gucci deltok deretter på ett av Norges to childrenlag, og kunne gjennom dette i tillegg til tredjeplassen for lag i 1,20 m også innkassere femteplassen individuelt. På Kingsland Arena ble deretter bommene løftet opp til 1,30 m i Medium Tour CSI1* for Cathrine/ Lennard, som igjen gikk null og ble plassert som nummer seks. Deretter fulgte Hanna Wicklund/ Infinity Hst, Fanny/ Kan DO og Sandra Sunde Lian/ G Millfield Gizelle opp med gode firefeilsrunder i CSI* Big Tour 1,35 m, som alle resulterte i plasseringer som nummer seks, syv og elleve. Hanna/ Fantomas bidro deretter til en god norsk andreplass i ungrytternes laghopping 1,35 m, mens Mina Holt Olsen/ New Berlin og Sandra/ Belo Horizonte ble plassert individuelt som henholdsvis nummer ni og elleve. 

Flott punktum på søndag

Denne søndagen satte til sist Linnea/ Flora By Gucci et flott punktum på Gjelsten Arena gjennom en sterk fjerdeplass i CSICH Grand Prix 1,25 m, mens Cathrine/ Lennard nok en gang visste å holde alle bommer oppe Kingsland Arena i CSI1* Medium Tour 1,30 m. Duoen kapret nok en fin plassering, denne gangen som nummer åtte. Alt klaffet også for Sandra/Belo Horizonte i Grand Prix 1,40 for juniorer, ungryttere og U25, da duoen rundet av med en flott andreplass blant 27 ekvipasjer til start. Sandra/ G Millfield Gizelle løste også oppgavene på supert vis i CSI1* Grand Prix 1,40 m gjennom en delt femteplass, mens Hanna/ Infinity Hst ble plassert som nummer elleve.

Mer å gleder seg til

Og mens Kingsland Arena i Drammen nå går en skikkelig ansiktsløftning med splitter ny Ebbe-Flo bunn i møte, gleder vi i Bærum Rideklubb oss først til åpne portene på Østern Brug for sesongens siste utendørsstevne i sprang med innlagte finaler i Rainbow Cup 2022 i midten av september, før vi flytter inn og står som arrangør på Telenor Arena i oktober. Påmelding til begge stevner foregår nå online via nryfstevne.no. 

Resultater: Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.