En klubb i vekst

Postet av Sille Merete Kasin den 26. Jun 2022

Mange har allerede fått med seg at pandemien de to seneste årene hyggelig nok har påvirket medlemsmassen i Norges Rytterforbund i liten grad. Dette viser ferske tall fra juni som Beate Heieren Hundhammer, generalsekretæren i NRYF, presenterer på www.rytter.no. For som hun sier: 

- Ryttersporten har stått stødig gjennom to tøffe år.

Når vi i Bærum Rideklubb går nærmere inn på fjorårstallene som gjelder vår egen medlemsmasse, ser vi imidlertid ikke bare at vi som klubb har stått stødig gjennom de to seneste årene, men til og med også at medlemsmassen vår har økt, og fortsatt er i stadig vekst! 

I juni rundet medlemstallet vårt hele 400, og i den forbindelse ønsker styret i klubben å gi de to seneste nynkomne, søskenparet Aksel Nielsen Granan og Matilde Nielsen Granan, en aldri så liten velkomsthilsen fra klubbkolleksjonen vår som ferske medlemmer av Bærum Rideklubb.

Og som styreleder Elly Joys Røang begeistret sier: 

- Nå er det bare for oss i Bærum Rideklubb å fortsette det gode arbeidet og jobbe frem mot neste store milepæl, nemlig å kunne ønske medlem nummer 500! 


Bildet viser deler av klubbkolleksjonen vår som du finner mer informasjon her på hjemmesiden vår under fanen Klubbkolleksjonen. (Arkivbilde).


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.