Enklere med Grønt kort

Postet av Sille Merete Kasin den 3. Jul 2020

Tekst: Sille Kasin 

Akkurat som golfsporten har sin ordning med Grønt kort, har også vi i ryttersporten vår. Grønt kort (GK) er krav for stevnestart på utvidede klubbstevner og oppover, og er inngangsbilletten til lisenssystemet i Norges Rytterforbund. Tidligere har landets rideklubber i samarbeid med kvalifiserte kursholdere stått ansvarlige for å organisere Grøn kort kurs rundt om i landet. 

Nå lanseres Grønt kort 2020, der deler av kursinnholdet er gjort digitalt. Når deler av opplæringen fra nå av kan gjennmføres på nettet, håper NRYF å lette tilgangen for kurs, og samtidig gjøre veien enklere for alle som vil inn i ryttersporten.  Forhåpentligvis vil det nye kursinnholdet kunne treffe målgruppen - nemlig alle kommende konkurranseryttere - på bedre vis enn før. 

Selve kursboka "På vei inn i ryttersporten" kan du nå laste ned på alle digitale flater, og i tillegg er altså også selve kurinnholdet noe forenklet. Grønt kort 2020 består nå av tre deler, hvorav to gjennomføres digitalt, og den tredje delen praktisk i møte med hest. 

Her kan du lese mer om Grønt kort 2020:

Mer informasjon finner du også her:

Som det går frem av artiklene på hestesport.no og rytter.no, som begge er NRYFs offisielle nettsider, oppretter du en profil gjennom Min Idrett for å gjennomføre del 1 av Grønt kort-kurset. Del 2 gjennomføres også på nettet via Min idrett. Min idrett er gratis for alle, og er den personlige siden din der du som medlem av Bærum Rideklubb er knyttet opp til idrettens medlemsregister og idrettssystemer. 

Ta kontakt med Grønt kort-ansvarlig i klubben om det er noe du selv eller foresatte lurer på, eller send gjerne også oss i styret i Bærum Rideklubb en mail; baerum.rideklubb@gmail.com

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.