Bærum Rideklubb har ca. 300 medlemmer. - Har du lyst til å melde deg inn også? Vi har medlemmer på alle nivåer og med ulike mål for sitt "hesteliv". Vi ønsker å være en klubb for alle, og håper du finner deg til rette hos oss.

For å melde deg inn i klubben, må du sende informasjon om følgende punkter til baerum.rideklubb@gmail.com:

• Navn
  • Fødselsdato
  • Telefon (både mobil og privat)
  • Mail
  • Hvilke gren er du mest interessert i?
  • Hvor du rir
  • Hva slags medlemskap du ønsker

Årskontigenten for de forskjellige medlemskap i 2019 er:

• Vanlig medlem kr. 600,-
  • Rideskoleelev kr. 400,-
  • Familiemedlemsskap kr. 800,-
  • Sponsormedlem minimum kr. 200,- (inkluderer ikke Hestesport)

Husk å gi beskjed, også dersom du flytter etc.

For å kunne starte på stevner, må du være medlem av en klubb.

Medlemskapet løper til det sies opp per e-post til medlemsansvarlig, du må sende epost til baerum.rideklubb@gmail.com. Ved utmelding i løpet av året krediteres ikke årets kontingent.

NB: For å bytte klubb, må du sende en skriftlig melding til Norges Rytterforbund der både gammel og ny klubb bekrefter at klubbovergang er OK. Klubbskifte kan bare gjøres ved årsskiftet. Ved flytting kan du søke om dispensasjon fra denne regelen.