Vil du bli nytt medlem i Bærum Rideklubb?

Bærum Rideklubb har ca. 300 medlemmer. - Har du lyst til å melde deg inn også? Vi har medlemmer på alle nivåer og med ulike mål for sitt "hesteliv". Vi ønsker å være en klubb for alle, og håper du finner deg til rette hos oss!

For å melde deg inn i klubben, trenger vi å vite følgende:

• Navn
  • Fødselsdato
  • Telefon (både mobil og privat)
  • Mail
  • Hvilke gren er du mest intressert i?
  • Hvor du rir
  • Hva slags medlemskap du ønsker

Send en mail med overstående info til Catherine Sandvig på cas@raeder.no eller ring tlf. 934 01 331.

Årskontigenten for de forskjellige medlemskap i 2019 er:

• Vanlig medlem kr 600,-
  • Rideskoleelev kr. 400,-
  • Familiemedlemsskap kr. 800,-
  • Sponsormedlem minimum kr. 200,- (inkluderer ikke Hestesport)

Husk å gi beskjed, også dersom du flytter etc.

For å kunne starte på stevner, må du være medlem av en klubb.

Medlemskapet løper til det sies opp per e-post til medlemsansvarlig. Ved utmelding i løpet av året krediteres ikke årets kontingent.

NB: For å bytte klubb, må du sende en skriftlig melding til Norges Rytterforbund der både gammel og ny klubb bekrefter at klubbovergang er OK. Klubbskifte kan bare gjøres ved årsskiftet. Ved flytting kan du søke om dispensasjon fra denne regelen.

Vil du bli nytt medlem i Bærum Rideklubb?