Velkommen til "Pay & Jump"!

Postet av Bærum Rideklubb den 22. Apr 2018

Arkivfoto: Sille Kasin

Søndag den 6. mai er det bare å glede seg, for da åpner vi i Bærum Rideklubb igjen portene til Østern Brug og inviterer til "Pay & Jump" fra kl. 10:00! Og som sagt, denne gangen flytter vi ut og tar i bruk den flotte utendørsbanen der vi vanligvis har stevnene våre!

Vi inviterer alle til banebygging fra kl. 10:00, og så fort vi er klare til det, går vi i gang.

Send oss svært gjerne en mail (baerum.rideklubb@gmail.com) om du/ dere ønsker å levere noe til kafeteriaen, eller ellers har lyst til å hjelpe til på annen måte! 

Litt informasjon:

  • Påmelding på vedlagte skjema:
  • Husk eventuelt også å melde av
  • Vi tilbyr baner f.o.m. 0,20 m med leier og opp t.o.m. 1,10 m
  • Ryttere/ foresatte må selv skaffe eventuelle leiere
  • Alle mindreårige ryttere må ha ansvarlig person til stede 
  • Betaling ved fremmøte -  kontant/ Vipps: kr 100,- pr. runde for klubbens medlemmer/ kr 125,- pr. runde inkl. baneleie for gjester
  • Hver runde = to forsøk - og så mange runder som ønskelig
  • Oppvarming i det lille ridehuset/ eventuelt utendørs
  • Åpen kafeteria med enkel servering 

Kontakt i forkant av arrangementet:

Sille Kasin: +47 481 76 269

Elly Joys Røang: +47 908 53 636

Mail: baerum.rideklubb@gmail.com

Da sees til altså til "Pay & Jump" søndag den 6. mai på Østern Brug, og starter banebyggingen kl. 10:00. Vi i styret i Bærum Rideklubb gleder oss til se dere!



Er du interessert i å ri på lag for Bærum Rideklubb ved NM lag for ponni i sprang 2018?

Postet av Bærum Rideklubb den 11. Apr 2018


Ved NM lag for ponni 2017 hentet Sandnes og Jæren Rideklubb seieren hjem. Klubben står derfor som årets arrangør av årets mesterskap og inviterer til dyst i tidsrommet 18. - 21. mai. Samtidig med norgesmesterskapet blir det TopSpec Cup for ponni kategori 3, Agria Cup for ponni kategori 2, KOHS Cup for ponni kategori 1, samt Walber Children Challenger Cup. Stevnet teller samtidig som uttakstevne for ponniekvipasjer til Nordisk Baltisk Mesterskap i sprang som går av stabelen i Drammen den siste helgen i juni.

Mesterskapet går i MB over to avdelinger. For å danne lag trenger vi minst tre og aller helst fire ponniekvipasjer, og vi kan stille så mange lag vi ønsker! På hvert lag er det eventuelt tillatt å stille med én ponni kategori 2.

Er du kvalifisert, og har lyst til å ri på lag for Bærum Rideklubb? Meld i så fall interesse snarest og senest innen utgangen av april på mail til  baerum.rideklubb@gmail.com, og med kopi til sille.kasin@gmail.com. 

Laguttakene vil bli foretatt i samarbeid med aktuelle trenere, og vil bli offentliggjort her på klubbsiden vår, samt på klubbens facebookside. I tillegg vil aktuelle ryttere få direkte beskjed fra sprangutvalget på mail. Om du melder interesse og blir tatt ut, forplikter du deg til å stille.

Vi håper at mange av ponnirytterne våre vil være med å ri på lag for Bærum Rideklubb! 

Statutt:

Stevneinvitasjon:

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med leder av sprangutvalget, enten på mail sille.kasin@gmail.com eller på mobl +4748176269.



Aprilstevnet vårt i sprang må dessverre avlyses

Postet av Bærum Rideklubb den 5. Apr 2018

Slik så hovedarenaen utendørs på Østern Brug ut mandag ettermiddag denne uken....

- Og snømengdene på området som må vekk før vi kan trekke ut for sesongen,                               de er faktisk enda større enn som så.....

Ett av årets virkelig store høydepunkter for oss i Bærum Rideklubb er det tradisjonelle aprilstevnet vårt i sprang, de seneste årene også med innlagt populære Ladies Cup. Med klasser både for ponni og hest og flotte forhold under første utestevne for sesongen, har stevnet de seneste årene vært fullt lenge før påmeldingsfristen har gått ut, og vi har kunnet ønske spente og glade utøvere både fra egen klubb, fra hele kretsen og virkelig langsveis fra velkommen til Østern Brug.

Dessverre vill det seg ikke helt slik i 2018. Etter en urimelig tøff vinter med mengder av snø og nattefrost, ser vi oss nemlig nødt til å avlyse!

MEN.... Vi lover å komme sterkere tilbake, for sesongen er lang, og gleden over å kunne stå som arrangør av ett av stevnekalenderens virkelig populære distriktstevner i sprang for ponni og hest kan selv ikke nylige erfaringer med snø og kulde på sikt sette en stopper for!

Følg derfor ekstra nøye med på oppdateringer og nyheter fra oss i Bærum Rideklubb - her på klubbsiden vår, og også på klubbens offisielle facebookside:)