Innkalling til årsmøte

Postet av Bærum Rideklubb den 29. Jan 2018

Til medlemmene i Bærum rideklubb

                                                                                                     

                                                                                                             Eiksmarka, 28. januar 2018

Innkalling til årsmøte i Bærum rideklubb

Styret innkaller herved til årsmøte i Bærum rideklubb.

Årsmøtet avholdes den 27. februar 2018 kl 1900 i Listuveien 9, 1359 Eiksmarka (kafeteriaen Østern Brug).

Saker som et medlem ønsker å tatt opp på årsmøtet, må sendes styret senest 13. februar 2018, fortrinnsvis per e-post til cas@raeder.no, eventuelt per post til Catherine Sandvig, Eiksveien 52, 1359 Eiksmarka.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på www.baerumrideklubb.no og via klubbens facebookside.

For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og ha betalt kontingenten. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se idrettslagets lov § 5 til § 8.

Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

styret



Invitasjon til klubbkveld

Postet av Bærum Rideklubb den 19. Jan 2018

Fam Lockert kommer på besøk til skal blant annet fortelle oss om hvordan mental trening kan brukes som et nyttig verktøy når vi rir stevner. Arkivfoto: Sille Kasin.

Vi starer klubbkvelden klokken 18:00, og begynner først med å fortelle litt om stevner, stevneplanlegging. - Nyttig for alle som rir eller planlegger å ri stevner, og også nyttig for alle foresatte!

Deretter byr vi på enkel servering med pizza, mineralvann, kaffe og te.

Klokken 19:00 gleder vi oss deretter til Fam Lockerts foredrag om mental trening som nyttig verktøy for konkurranseryttere på alle nivåer og innenfor alle grener. - Og dess større engasjement vi som publikum viser, jo mer får vi!

Fam har selv representert Bærum Rideklubb i mange år som aktiv sprangrytter. Etter utdannelse som idrettspsykologisk rådgiver og mental trener fra blant annet England, driver hun nå egen virksomhet. Les mer om Fam:

Fam tilbyr også individuelle samtaler. Disse avtales direkte med henne på mail lockertf@gmail.com, og koster kr 600,- pr. time.

Send oss gjerne en mail til baerum.rideklubb@gmail.com om du ønsker å være med! Vi håper på fullt hus, og gleder oss!



OARK inviterer til kretstrening i sprang

Postet av Bærum Rideklubb den 8. Jan 2018


Arkivfoto: Sille Kasin

Oslo  Akershus Rytterkrets inviterer til kretstrening i sprang, og har engasjert nytilsatt landslagsleder for ponni og children, Nina Braaten, som trener. Treningene finner sted ved Drøbak Ridesenter, og foreløpig er helgene den 27. - 28. januar og 02.- 03. mars blinket ut. Mer informasjon om opplegget ligger på OARKs egen facebookside, og siste frist for påmelding er satt til søndag den 14. januar.

Lenke til OARKs facebookside:



Tid for NRYFs samling uten hest

Postet av Bærum Rideklubb den 2. Jan 2018


Samlingen som denne gangen finner sted førstkommende helg, lørdag og søndag den 6. og 7. januar på Norges Idrettshøgskole, er åpen for alle ryttere i aldersbestemte klasser (det vil si alle ponni-, junior- og ungryttere opp til seniornivå) som har som mål å ri NM, og kan anbefales på det varmeste! Vanligvis velger også mange foresatte å delta. Her er mye læring å hente, og gir også en hyggelig anledning til å pleie vennskapsbånd og å knytte kontakter.

Årets samling byr på et svært spennende program, der blant andre den svenske landslagsrytteren Jens Fredricson og rådgiver i idrettspsykologi, Fam Lockert som representerte Bærum Rideklubb i en årrekke som aktiv sprangrytter, bidrar. På programmet står også klubbens egen Franz Kasin, som skal snakke om antidoping når det gjelder sportens tobente utøvere . Den fysiske delen av programmet vil denne gangen sprangrytter Solveig Fotland Newermann seg av. I tillegg vil blant annet landslagslederne i sprang og dressur gjennomgår sportsplanene for 2018.

Samlingen koster kr 600,-., og lunsj inngår i prisen.

Informasjon fra NRYF med bindende påmelding og fullt program:

Og påmeldingsfristen, den går altså ut i dag, tirsdag den 2. januar kl. 23:00!

Vi i Bærum Rideklubb er for øvrig i full sving med å planlegge årets første klubbkveld. Der vil sannsynligvis Fam Lockert bidra med mentaltrening. Vi anbefaler derfor alle bærumsryttere i aldersbestemte klasser om først å delta ved NRYFS samling uten hest på Norges Idrettshøgskole denne helgen, for så å få mest mulig ut av møtet med Fam på Østern Brug!