Vi arrangerer Pay & Jump på Østern Brug

Postet av Bærum Rideklubb den 13. Mai 2022

Bærum Rideklubb arrangerer Pay & jump for sine medlemmer.  
Dato: 29. mai 2022  
Start kl: 1400 
Pay & Jump er trening til stevne og vi følger konkurransereglementet, men det er ingen rangering eller premier.  

For påmelding og mer informasjon om programmet, se her.

Norgesserien 2021 - viktig informasjon

Postet av Bærum Rideklubb den 23. Mai 2021

Tekst: Sille Kasin

Da smittetrykket fortsatt er høyt i enkelte av landsdelene våre, har NRYF nå dessverre måttet melde at 2. kvalifisering av årets Norgesserie i juni er kansellert. Men fortvil ikke..... NRYF satser nå nemlig likevel alt på at finalen kan gå som planlagt i Drammen - samtidig med NM lag sprang 2021 i perioden 05. - 08. august. Dette forteller mye om hvor viktig forbundet vårt ser på Norgesserien , der du som rytter på lavere nivåer opp till og med1,20 m ikke bare får muligheten til å skaffe deg erfaring i lagkonkurranse, men også får oppleve selve gleden og spennningen av å være del av et lag. Hvert lag består av fire ekvipasjer, der tre av de fire vil være tellende. 


Årets finale vil som i foregående år gå over tre konkurransedager med 1, og 2. avdeling de to første, og til sist med finale for de seks beste lagene og likeplasserte med det siste av disse. Og spennende nok vil alle seks lag starte på null igjen i den siste, avgjørende finalerunden! .4. avdeling går i hinderhøyde 0,80 m med bedømming 280 Feil og stil alle tre dager, mens de tre øvrige divisjonene går i henholdsvis 1,00 m, 1,10 m og 1,20 m. I de to første avdelingene er bedømmingen også 280 Feil og stil for ekvipasjene i 3. divisjon, mens bedømmingen i de to første avdelingene i 2. og 1. divisjon er 238.2.1. I alle de tre høyeste divisjonene er bedømmingen 238.2.2 i finalen. Merk at samtlige klasser er åpne, og dermed beregnet både for ponni- og hesteekvipasjer. Banene i både 4. og 3. divisjon bygges derfor uten kombinasjoner.

Tatt i betraktning at vi ikke hadde lag til start fra klubben i Norgesserien i fjor, må vi sende formell søknad til NRYF om å få stille lag i årets finale. Vi ber nå derfor alle dere som allerede har meldt interesse for å ri Norgesserien, om å bekrefte at dere ønsker å stille til start, og presiserer samtdig at vi selvsagt også håper å høre fra nye ryttere som synes det vil være gøy å representere klubben under finalearrangementet på Linnevollen i augustNRYF åpner for å kunne gi alle interesserte klubber plass for ett lag i hver av de fire divisjonene, og hva ville vel være morsommere enn å kunne stille bærumslag i alle fire divisjoner? 

Er du fortsatt interessert, eller ønsker å melde interesse for å ri selveste finalen i Norgesserien 2021?Send oss snarest og senest melding om interesse pr. mail innen 15. juni til baerum.rideklubb@gmail.com, og med kopi til sprangutvalget ved sille.kasin@gmail.com

Photo by Caroline Ziemkiewicz on UnsplashDressurkurs med Pether Markne

Postet av Bærum Rideklubb den 22. Mai 2021

Arkivbilde: Pether Markne

Invitasjon: Dressurkurs med Pether Markne

Tid og sted: 

25. – 26. juni på Østern Brug. Kursstart kl 09:00. 12 plasser.  

 

Påmelding etter «førstemann til mølla» prinsipp innen 14. juni.

 

Kursgjennomføring er kun mulig hvis Pether kan reise til Norge uten karantene. Hvis dette ikke er mulig innen 14. juni, settes kurset opp til høsten/ når mulig. 

 

Pris: 1000,- kr per rideøkt à 30 minutter. Én økt per dag.

 

Hvem kan delta:

 Ryttere som skal kvalifisere seg til NM individuelt, NM lag eller Hallmesterskap Unghest inneværende år. For å kunne delta på kurset, må rytterne sende epost til baerumrideklubb@gmail.com innen påmeldingsfristen med informasjon om hvilket mesterskap de er aktuelle for, og om de ønsker å være med én eller begge dager. Dersom det er ytterligere plasser tilgjengelig på kurset, kan øvrige medlemmer i klubben søke om å delta. Styret forbeholder seg retten til å fordele disse.Påskehilsen

Postet av Bærum Rideklubb den 29. Mar 2021

Vi ønsker alle medlemmer i Bærum Rideklubb en riktig god påske 💐  Nå krysser vi fingerene våre for at stevneseongen tar til igjen, nå som våren er i anmarsj! 


Husk gjerne på at facebooksiden vår ikke tar påskeferie! 

🐣 🐥 🐤 Invitasjon til treningshelg for hest og rytter

Postet av Bærum Rideklubb den 28. Sep 2020

Invitasjon til treningshelg for hest og rytter

Som klubb ønsker vi å dele kunnskap om korrekt trening av hest og rytter. Derfor er vi veldig heldige som har fått vår egen Kjell Myhre til å holde foredrag om treningsskalaen og dømme programridning. Kjell er internasjonal dressurdommer, jobber som utviklingssjef i Norges Rytterforbund, og er landslagsleder for junior og unge ryttere i dressur. Line Synnøve Larsen, dressurrytter og fysioterapeut, holder foredrag om trening for ryttere. Dagen avsluttes med treningsøkt der du får erfaring med treningsøvelser du kan gjøre hjemme.  

Program lørdag 31.10.20:

11.00: Velkommen. Frukt og kaffe. Bli kjent med hverandre.

11.30: Foredrag om treningsskalaen v/ Kjell

12.30: Lunsj + quiz

13.30: Foredrag om trening for ryttere v/Line

14.00: Praktisk økt

14.45: Oppsummering

15.00: Takk for i dag

 

Program søndag 01.11.20:

11.00 – programridning. Du velger selv hvilket program du vil ri. Ridetid sendes til deltaker.

 

Antall plasser: 10. Første mann til mølla prinsipp. Åpent for alle.

Pris: 250 kroner. Vippses til Bærum rideklubb Sekritariat #98139 innen 31.10.20.

Påmelding til: Baerum.rideklubb@gmail.com