Terminliste 2024

Postet av Bærum Rideklubb den 24. Nov 2023

Da er terminlisten for 2024 sesongen klar. Skriv ned datoene allerede nå! Vi gleder oss til å se dere alle på stevnene våre. Ta kontakt med oss dersom du har lyst til å hjelpe til på stevnene våre. Vi trenger alle de hjelpende hender vi kan få. Det er ikke nødvendig med hestekunnskap for å hjelpe til. Send oss en epost på brkarrangement@gmail.com.  Påmelding til klubbmesterskap dressur er åpen - lørdag 2. desember

Postet av Bærum Rideklubb den 15. Nov 2023

Velkommen til klubbmesterskap lørdag 2. desember på Østern brug. Vi har klasser fra LD ryttertest hvor det også er lov til å ha med leier til Intermediaire 1, som er en Vanskelig B-klasse. 

LD er åpen klasse, LC arrangeres som åpen klasse med innlagt klubbmesterskap. Det vil være to LC-klasser, en for skolehest og en for øvrige. 

Videre er det klubbmesterskap i 

  • LB/LA
  • MC/MB
  • MA/VB

Påmeldingen ligger ute i nryfstevne: NRYFstevne | EventSchedule

Bærum rideklubb kårer også en allroundmester - de som rir både sprang og dressur!

Kiosken vil være åpen :-)

Kontakt stevneleder Elisabeth Sandnes (tel 40 87 41 28 eller messenger eller e-post: elis_sandnes@hotmail.com) eller Frederikke Botker om du har lyst til å hjelpe til. 


Bilde av fjorårsvinner i MB:-)
Special Olympics 18.-19. november på Østern Brug

Postet av Bærum Rideklubb den 11. Nov 2023

Helgen 18.-19. november arrangeres det Special Olympics utvidet klubbstevne på Østern Brug. Arrangementet er et helt unikt opplegg, der funksjonshemmede og ikke-funksjonshemmede deltar i samme gren. Vi ser frem til to meget spennende og lærerike dager. Vi håper dette arrangementet kan være det første i en rekke aktiviteter og stevner som inkluderer funksjonshemmede i hesterelaterte aktiviteter. Bærum Rideklubbs motto er "Rytterglede for alle" og vi setter stor pris på å få muligheten til å støtte opp om initiativer som Special Olympics. Har du forslag eller innspill til inkluderende aktiviteter Bærum Rideklubb kan arrangere, så ta kontakt med oss på brkarrangement@gmail.com. Vil du bidra på Special Olympics arrangementet, så ta også kontakt med oss på epost. Vi trenger både bidrag til kiosken og hjelpende hender.  

Bildet viser dommer Torunn Knævelsrud som gir sløyfe til Kristoffer Paulsen ved en tidligere anleding. Kristoffer Paulsen skal delta på helgens stevne i klassen B I. 

Torunn gir sløyfe til Kristoffer Paulsen som skal ri B I i helgen.
Påmelding til klubbstevne og klubbmesterskap i sprang

Postet av Bærum Rideklubb den 2. Nov 2023

Påmelding til Klubbstevne og klubbmesterskap i sprang 03. desember 2023, er åpen. Gå inn på https://nryfstevne.no/events/392f5315-f2d2-44fc-aa42-b2a41ac3605c/#classes for påmelding. Vellykket Halloweenhelg

Postet av Bærum Rideklubb den 30. Okt 2023

Bærum Rideklubb arrangerte Halloweenhelg 28.-29. oktober. Helgen ble åpnet klokken 10 på Stall Tandberg, med Halloweenprogramridning. 15 ekvipasjer stilte spent opp og red flotte dressurprogrammer, alle sammen. Alle deltakerne mottok en sløyfe hver. Kaker, saft og boller ble servert og både hester og ryttere koste seg. Søndag var det duket for Halloweensprang på Østern Brug. Over 50 ekvipasjer i alle størrelser og kostymer var med å ri flotte runder. Hele helgen ble avrundet med en heidundraes Halloweenfest, med pizza- og godteribonanza, kjepphestmoro og mørkesisten. Her var det samlet barn og ungdom fra over fire forskjellige staller! Tusen takk til Bærum Kommune, som bevilget midler til at arrangementet kunne gjennomføres. Det må kunne sies at Halloweenhelgen var en stor suksess!                

(Bildene er private og publisert med tillatelse fra foreldrene til barna som er identifiserbare)