POP UP bruktmarked på Østern Brug

Postet av Bærum Rideklubb den 17. Apr 2024

Har du hesteutstyr eller rideklær du ønsker å selge for en hyggelig pris?

Bærum Rideklubb arrangerer bruktmarked i forbindelse med sprangstevne 20.-21. april.

Markedet vil være åpent i stevnetidsrommet. 


Har du noe å selge? Slik gjør du: 

  1. Merk utstyret med pris og vippsnummer 
  2. Registrer deg og varene ved levering på pop up-området (lengst nede ved hengerparkering i enden av arenaen)
  3. Du vippses om varen selges i løpet av dagen. Varer som ikke blir solgt, må hentes ved stevneslutt lørdag og søndag. 

Så ta frem ting som andre kan få glede av!

Finner du noe du ønsker å kjøpe? Slik gjør du:

  1. Finn en vare
  2. Send vippsbetaling til nummeret som er oppgitt på varen samt vis til vakten at du har vippset. Vakten registrerer kjøpet.


Velkommen, vi gleder oss. 

 



Nominering til Eddie Bulls Ærespris 2023

Postet av Bærum Rideklubb den 16. Apr 2024

Har du en kandidat til Eddie Bulls ærespris 2023? Send inn ditt forslag innen 01. mai 2024 til baerum.rideklubb@gmail.com.

Edward «Eddie» Theodor Bull var en aktiv rytter i flere av ryttersportens grener, med mange internasjonale plasseringer. Han var også banebygger av internasjonal klasse og en meget erfaren og anerkjent trener. I 25 år drev han ridesenteret på Nordhaug gård i Bærum og var en av Bærum Rideklubbs mest fremtredende medlemmer gjennom tidene. Eddie var en idealist som alltid arbeidet på hestens premisser. Denne prisen er tuftet på hans ti kjepphester ved sikkerhet og ridning. 

Æresprisen skal tildeles et klubbmedlem som har gjort en spesiell innsats for ryttersporten. Den kan gis til en rytter som har hatt god prestasjon eller jevne gode resultater over tid og som er en god representant for sporten. Det er også anledning til å gi prisen til personer som har utvist særlig god innsats for klubben, langt utover det som kan forventes. Hestevelferd er hovedfokus for prisen, og kandidater som nomineres må utvise god hestevelferd og være aktiv pådriver for å sikre hestens beste.  





Bærum Rideklubbs Medlemsstøtte 2024

Postet av Bærum Rideklubb den 16. Apr 2024

Kjære alle medlemmer i Bærum Rideklubb, nå lanserer vi en ny ordning vi har kalt Medlemsstøtte. Medlemsstøtten skal erstatte det som tidligere ble kalt Rytterstøtte. Støtten er tiltenkt alle aktive ryttere. Den største endringen fra tidligere ordning er at dugnadstimer er et kriterium for å kunne søke støtte. Vi oppfordrer derfor alle til å stille opp og hjelpe til på stevnene fremover, og sørge for å få fyllt opp dugnadspotten. Timene registreres i sekretariatet, så henvend deg der før din vakt starter. Vi gleder oss til å se deg i aksjon! Første mulighet er 20.-21. april. Har du ikke meldt deg til tjeneste enda, så fortvil ikke. Ta kontakt på DM på instagram eller Facebook eller epost brkarrangement@gmail.com

BÆRUM RIDEKLUBBS MEDLEMSSTØTTE_2024.pdf.


Foto: Photosbyvkt



Spennende kurs om hest og ernæring

Postet av Bærum Rideklubb den 12. Apr 2024

Torsdag 11. april 2024 inviterte vi Eira Næsje til å komme og snakke om hest og ernæring. Hennes filosofi bygger på tanken om at det enkle oftest er det beste. Grovfôr skal alltid være hestens primære kilde til næring. Vi kan supplere med kraftfor og da helst et kraftfor som er satt sammen slik at det matcher med grovfôrets sammensetning. Det er viktig å få tilgang til fôranalyser, slik at man vet hva som må suppleres av vitaminer og mineraler. Vi fikk også en gjennomgang av hvordan man kan vurdere hestens hold. Var du med på kurset og er du interessert i å få tilgang til presentasjonen Eira holdt, så send epost til baerum.rideklubb@gmail.com. Hadde du ikke anledning til å delta, men ønsker å høre mer om temaet, så ta også gjerne kontakt. Dette kurset var nok et ledd i Bærum Rideklubb sin satsning på å sikre god hestevelferd. Vi ønsker å gi medlemmene våre kunnskap om hesten, slik at vi kan ta kvalifiserte valg basert på kunnskap. Har du innspill til temaer vi bør ta opp, så send det gjerne på epost eller dm på facebook eller instagram.   



Fremtiden til ryttersporten er lys

Postet av Bærum Rideklubb den 10. Apr 2024

Søndag 07. april var det duket for klubbstevne i regi av Bærum Rideklubb på Østern Brug. Rundt 50 ekvipasjer stilte til start. Klassene spente fra 20 cm til 60 cm. Det myldret av spente barn i sine fineste rideklær. og hestene var pusset og stelt til de skinte. Spente foreldre stilte opp og sørget for at arrangementet gikk på skinner. Det var heftig trykk i kafeen og tribunen var full til siste ekvipasje hadde gjennomført. Vi ser lyst på fremtiden til ryttersporten og gleder oss til flere stevner og arrangementer for fremtidens ryttere i tiden fremover. 


Foto: Privat