Er du som forelder interessert i å lære mer om hest og hestehold?

Postet av Bærum Rideklubb den 1. Okt 2022

Bærum Rideklubb la tidligere ut en post på instagram hvor vi loddet stemningen for å arrangere et lavterskel introduksjonskurs for foreldre som ønsker å lære mer om hva barna deres bruker så mye av sin fritid på. Kurset har fått god respons og vi ser nå på mulige datoer for gjennomføring. 

Kunne du tenke deg å bli med, send en henvendelse til Bærum Rideklubb brkarrangement@gmail.com

 Velkommen til Agria Naturbanedager 22.–23. oktober

Postet av Bærum Rideklubb den 1. Okt 2022

Helgen 22.–23. oktober arrangeres for første gang Agria Naturbanedager i Norge, et veldedig arrangement for ryttere. For hver påmeldte deltaker doneres kr 10,- til den frittstående organisasjonen Hest & Helse.

Påmeldingen er gratis og alle med hest er velkommen til å bli med enten du rir, leier eller kjører. 

Meld deg på i dag!Vellykket Pay & Jump på Østern Brug

Postet av Bærum Rideklubb den 29. Mai 2022

29. mai ble det arrangert Pay & Jump på Østern Brug for medlemmer av Bærum Rideklubb.


Fra tidlig formiddag var det en herlig spent stemning i det ponnier og hester ble gjort klare for sine minutter of fame på den store ridebanen. Så gøy å se så mange bruke denne anledningen til å trene på hvordan det er å være på stevne. Utstyr var pusset, ponnier og hester ble flettet og pelsen pusset blank.


Nå var vi klare: musikken spilte, banen var bygget og kiosken var åpen.
De yngste fikk forsøke seg i 30 cm, og etter hvert steg vanskelighetsgraden opp til 110 cm. Arrangementet hadde nesten 40 startende.


Gratulerer til alle som stilte til start. 

Tusen takk til alle som bidro med ulike oppgaver for å få dette arrangementet til.

Tok du bilder som du kan deles med Bærum Rideklubb? Send oss gjerne bilder til e-post brkdelbilder@gmail.com.


Oppsummert: Dette var gøy – dette må vi gjøre igjen!

Vi arrangerer Pay & Jump på Østern Brug

Postet av Bærum Rideklubb den 13. Mai 2022

Bærum Rideklubb arrangerer Pay & jump for sine medlemmer.  
Dato: 29. mai 2022  
Start kl: 1400 
Pay & Jump er trening til stevne og vi følger konkurransereglementet, men det er ingen rangering eller premier.  

For påmelding og mer informasjon om programmet, se her.

Norgesserien 2021 - viktig informasjon

Postet av Bærum Rideklubb den 23. Mai 2021

Tekst: Sille Kasin

Da smittetrykket fortsatt er høyt i enkelte av landsdelene våre, har NRYF nå dessverre måttet melde at 2. kvalifisering av årets Norgesserie i juni er kansellert. Men fortvil ikke..... NRYF satser nå nemlig likevel alt på at finalen kan gå som planlagt i Drammen - samtidig med NM lag sprang 2021 i perioden 05. - 08. august. Dette forteller mye om hvor viktig forbundet vårt ser på Norgesserien , der du som rytter på lavere nivåer opp till og med1,20 m ikke bare får muligheten til å skaffe deg erfaring i lagkonkurranse, men også får oppleve selve gleden og spennningen av å være del av et lag. Hvert lag består av fire ekvipasjer, der tre av de fire vil være tellende. 


Årets finale vil som i foregående år gå over tre konkurransedager med 1, og 2. avdeling de to første, og til sist med finale for de seks beste lagene og likeplasserte med det siste av disse. Og spennende nok vil alle seks lag starte på null igjen i den siste, avgjørende finalerunden! .4. avdeling går i hinderhøyde 0,80 m med bedømming 280 Feil og stil alle tre dager, mens de tre øvrige divisjonene går i henholdsvis 1,00 m, 1,10 m og 1,20 m. I de to første avdelingene er bedømmingen også 280 Feil og stil for ekvipasjene i 3. divisjon, mens bedømmingen i de to første avdelingene i 2. og 1. divisjon er 238.2.1. I alle de tre høyeste divisjonene er bedømmingen 238.2.2 i finalen. Merk at samtlige klasser er åpne, og dermed beregnet både for ponni- og hesteekvipasjer. Banene i både 4. og 3. divisjon bygges derfor uten kombinasjoner.

Tatt i betraktning at vi ikke hadde lag til start fra klubben i Norgesserien i fjor, må vi sende formell søknad til NRYF om å få stille lag i årets finale. Vi ber nå derfor alle dere som allerede har meldt interesse for å ri Norgesserien, om å bekrefte at dere ønsker å stille til start, og presiserer samtdig at vi selvsagt også håper å høre fra nye ryttere som synes det vil være gøy å representere klubben under finalearrangementet på Linnevollen i augustNRYF åpner for å kunne gi alle interesserte klubber plass for ett lag i hver av de fire divisjonene, og hva ville vel være morsommere enn å kunne stille bærumslag i alle fire divisjoner? 

Er du fortsatt interessert, eller ønsker å melde interesse for å ri selveste finalen i Norgesserien 2021?Send oss snarest og senest melding om interesse pr. mail innen 15. juni til baerum.rideklubb@gmail.com, og med kopi til sprangutvalget ved sille.kasin@gmail.com

Photo by Caroline Ziemkiewicz on Unsplash